Gestul ULUITOR făcut de un ALIGATOR IMENS faţă de un BEBELUŞ. Ce s-a întâmplat e de necrezut: "E IMPOSIBIL AŞA CEVA"

Gestul ULUITOR făcut de un ALIGATOR IMENS faţă de un BEBELUŞ. Ce s-a întâmplat e de necrezut:  "E IMPOSIBIL AŞA CEVA"

Un bebeluş a fost pus faţă în faţă cu un aligator de zeci de kilograme. Ca prin minune, copilul nu a păţit nimic.

Steve Robert Irwin ea fost un cunsocut prezentator de televiziune, ecologist și proprietar de grădină zoologică, unde ţinea crocodili, şerpi şi diferite reptile periculoase, dar şi alte speci de animale. Copiii săi au crescut înconjuraţi de astfel de vietăţi. Steve a devenit cunoscut datorită documentarelor sale de pe Discovery ("The Crocodile Hunter") și a filmelor artistice în care a jucat.

La opt ani de la moartea sa, fiul său, Robert Irwin a vizitat un parc zoologic din Australia, unde sunt crescuţi mai mulţi aligatori şi crocodili. Într-o filamare deosebită, copilul, alături de un îngrijitor, i-a dat de mâncare reptilei extrem de periculoase. Adolescentul de doar 10 ani a avut curaj să stea faţă în faţă cu bestia.

Nu este însă pentru prima dată când face asta. Când era doar un bebeluş, tatăl lui l-a luat într-o cuşcă cu crocodili cărora le-a dat de mâncare. Pe atunci în vârstă de doar câteva luni, micuţul nu a scos în sunet, ba chiar se uita insistent la reptile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, tatăl său l-a pus faţă în faţă cu un aligator, însă nu a păţit nimic. Acum, puştiul vrea să-i calce pe urme răposatului său tată, care e cunoscut în lumea întreagă pentru curiozitatea sa pentru lumea subacvatică.

Steve Robert Irwin a murit în 2006

Celebrul prezentator tv a încetat din viață în nordul Australiei, într-un accident subacvatic. În dimineața de luni, 4 septembrie 2006, a fost înțepat în piept de o pisică de mare; Stephen Irwin se afla în largul portului Douglas, la nord de Cairns Australia, unde lucra la un documentar despre lumea submarină.