Teribila întâmplare a avut loc în oraşul Rivne. Cel mic a fost găsit de vecini, care au rămas de-a dreptul şocaţi când au văzut că faţa micuţului era plină de vânătăi.

După ce l-a umplut de vânătăi, fără niciun fel de remuşcare, femeia, în vârstă de doar 19 ani,a l-a lăsat singur acasă și a plecat la o întâlnire.

Bebelușul a fost dus de urgenţă la spital, în stare foarte gravă. Acum, acesta se află la secţia de Terapie Intensivă. Medicii spun că a ajuns cu craniul fracturat, iar din cazua leziunilor puternice provocate nu a putut fi examinat complet.

Micuțul locuia doar cu mama lui într-o locuinţă social, spun vecinii îngroziţi de cele întâmplate.

„Când am intrat în locuinţă l-am văzut pe Mykyta în pătuţul lui. Avea ochii negri, nasul plin de sânge şi abia respira. L-am schimbat şi am văzut vânătăile de pe corp”, a declarant o vecină care a sunat în disperare la Poliţie şi Ambulanţă

Tânăra mama nu și-a negat fapta în faţa poliţiştilor, ba mai mult, a spus că l-a bătut pentru că era foarte stresată deoarece copilul plângea foarte tare și nu s-a putut controla.

„A spus că şi-a ieşit din minţi pentru că bebeluşul plângea. L-a lăsat singur acasă şi a plecat”, a povestit purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Mama riscă acum să îşi piardă copilul, fiind decăzută din drepturile părinteşti, iar bebeluşul va fi trimis la orfelinat. Tatăl acestuia, un bărbatîn vârstă de 27 de ani, a spus că nu îl interesează de soarta micuţului.

Te-ar putea interesa și: