Evenimentul Zilei > Actualitate > Gestul dement al unui bărbat, la supermarket: A dat cu salivă pe mărfuri
Gestul dement al unui bărbat, la supermarket: A dat cu salivă pe mărfuri

Gestul dement al unui bărbat, la supermarket: A dat cu salivă pe mărfuri

Un bărbat și-a lins degetele intenţionat și le-a frecat apoi pe un produs la un supermarket. Acesta a fost acuzat de contaminarea mărfurilor.

Vineri, un bărbat a intrat  în magazinul din St Andrews Road, Bridport, purtând o mască pe față și mănuși. El şi-a coborât masca, apoi a lins degetele și le-a frecat „cu intenție” de un produs, a declarat poliția locală.

Benjamin Best, în vârstă de 20 de ani, din Bridport, urmează să apară la Curtea Magistratelor din Weymouth pe 6 mai.

În urma anchetei, tânărul a fost arestat și acuzat de  infracțiunea de contaminare sau interferență cu bunuri cu intenție în temeiul secțiunii 38 din Legea privind ordinea publică.

Poliția a declarat că suspectul nu este confirmat pozitiv de Covid-19 și că nu prezintă niciun simptom. Acest caz vine la doar o săptămână după ce un bărbat a fost arestat pentru că a tușit în mod deliberat în fața unui paramedic, în timp ce un alt bărbat a fost închis pentru că a scuipat polițiștii, nortează BBC.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: