Tony și Barrie Drewitt-Barlow s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani, devenind primul cuplu gay din Marea Britanie care a câștigat în instanță dreptul de a fi trecuți amândoi pe certificatele de naștere ale celor cinci copii ai lor, potrivit Daily Mail.

Cei doi bărbați și-au petrecut alături aproape toată viața. Ei au pus pe picioare o afacere care acum valorează 40 de milioane de lire sterline și și-au luat o casă de 6 milioane de lire sterline în America. Însă, viața lor idilică s-a schimbat complet când fiica lor cea mare a venit acasă cu Scott Hutchison, un tânăr de 25 de ani.

Barrie (50 de ani) s-a îndrăgostit peste cap de tânăr și cei doi au început să aibă o relație. Spre surprinderea lor, relația a fost acceptată de Tony, soțul lui Barrie, și, în prezent, toți locuiesc în același sub același acoperiș, deși cei doi soți s-au despărțit.

„Nu am o criză existențială. Relația mea cu Tony s-a transformat dintr-un amoroasă, într-una de prietenie. Fiica mea și Scott se despărțiseră de multe luni înainte ca noi să fim împreună, lucru care a fost total neașteptat”, povestește Barrie, potrivit libertatea.ro.