Evenimentul Zilei > International > Gest istoric în lumea LGBT. Povestea va ajunge la Hollywood
Gest istoric în lumea LGBT. Povestea va ajunge la Hollywood

Gest istoric în lumea LGBT. Povestea va ajunge la Hollywood

Primii tați gay din UK au fost împreună 32 de ani și s-au despărțit după ce unul dintre ei s-a îndrăgostit de iubitul fiicei lor.

Tony și Barrie Drewitt-Barlow s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani, devenind primul cuplu gay din Marea Britanie care a câștigat în instanță dreptul de a fi trecuți amândoi pe certificatele de naștere ale celor cinci copii ai lor, potrivit Daily Mail.

Cei doi bărbați și-au petrecut alături aproape toată viața. Ei au pus pe picioare o afacere care acum valorează 40 de milioane de lire sterline și și-au luat o casă de 6 milioane de lire sterline în America. Însă, viața lor idilică s-a schimbat complet când fiica lor cea mare a venit acasă cu Scott Hutchison, un tânăr de 25 de ani.

Barrie (50 de ani) s-a îndrăgostit peste cap de tânăr și cei doi au început să aibă o relație. Spre surprinderea lor, relația a fost acceptată de Tony, soțul lui Barrie, și, în prezent, toți locuiesc în același sub același acoperiș, deși cei doi soți s-au despărțit.

„Nu am o criză existențială. Relația mea cu Tony s-a transformat dintr-un amoroasă, într-una de prietenie. Fiica mea și Scott se despărțiseră de multe luni înainte ca noi să fim împreună, lucru care a fost total neașteptat”, povestește Barrie, potrivit libertatea.ro.