Lumea aflată în sala de judecată a rămas şocată atunci când Gheorghe Dincă, acuzat că le-a răpit şi ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a izbucnit în lacrimi.

Presupusul criminal Gheorghe Dincă a ajuns din nou în fața judecătorilor. În sala de judecată au fost prezenți și părinții celor două fete dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Şi pentru prima dată de la începutul procesului, mama Luizei Melencu a primit permisiunea judecătorilor să se apropie de Gheorghe Dincă pentru a-i pune o întrebare.

Momentul când Dincă a izbucnit în lacrimi

Monica Melencu: M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete. A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune, a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

Mama Alexandrei Măceșanu a ieșit cu ochii în lacrimi din sala de judecată

Tudorița Măceșanu: Numai în locul nostru să nu fii. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred. După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă.

De asemenea, mama Alexandrei i-a transmis fiicei sale un mesaj: Alexandra, mami, oriunde ai fi, noi te iubim și te așteptăm acasă. Vom face tot ce trebuie, tot ce-i posibil să te găsim. Te iubim!, relatează Antena 3.