Evenimentul Zilei > Monden > Gest incalificabil făcut de Oana Mizil, în văzul tuturor. Cum i-a șocat pe toți cei prezenți. FOTO
Gest incalificabil făcut de Oana Mizil, în văzul tuturor. Cum i-a șocat pe toți cei prezenți. FOTO

Gest incalificabil făcut de Oana Mizil, în văzul tuturor. Cum i-a șocat pe toți cei prezenți. FOTO

Oana Mizil, deranjată de paparazzi care o fotografiau, a decis să reacționeze într-un mod care nu are de-a face cu buna creștere, alegând să „se dea în stambă” în văzul tuturor.
Viitoarea soţie a fostului primar Marian Vanghelie a fost surprinsă la plajă de paparazzi SpyNews. În clipa în care i-a remarcat, Oana Mizil  a renunțat la bunele maniere făcând un gest obscen cu degetele de la mâini, după cum puteți remarca în imaginile de mai jos.

Oana Mizil era la plajă liniştită alături de fiica ei, o prietenă, bona și o altă femeie, care era cel mai probabil mama ei. După câteva ore bune de plajă femeile au decis să-și strângă lucrurile şi să se întoarce la hotel. În drumul lor, Oana și prietena ei au observat prezența paparazzilor și au decis să-i salute cu semne obscene.

Cea care a început a fost prietena Oanei Mizil, care a pus-o în temă și pe aceasta. Extrem de amuzate, cele două au schimbat imediat tactica, dar și semnele vânturate în aer.

Reacția Oanei vine după o perioadă în care a fost în atenția publicului cu scandalul dintre ea și viitorul soţ. Chiar dacă acum au planuri de nuntă, luna trecută, aceasta a ajuns la spital după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie.

După ce a fost acuzat de Oana Mizil că a agresat-o, Marian Vanghelie vrea să-și pună ordine în viață. Fostul primar al Sectorului 5 a anunțat că vrea s-o ia de nevastă pe Oana, cei doi nefiind căsătoriți. Ei formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună o fetiță.

Despre scandalul de la sfârșitul lunii iunie, Vanghelie a spus că a survenit pe fondul stresului pe care îl are din cauza condamnărilor în dosarele pe care le are.

”M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările.

Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a declarat fostul edil.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: