Evenimentul Zilei > Monden > Gest de mare ispravă. Cum l-a ajutat Gigi Becali pe Leo Iorga
Gest de mare ispravă. Cum l-a ajutat Gigi Becali pe Leo Iorga

Gest de mare ispravă. Cum l-a ajutat Gigi Becali pe Leo Iorga

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali,  l-a ajutat cu bani pe Leo Iorga în urmă cu cinci ani, atunci când artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier. Din nefericire indrăgitul cântăreț a murit sâmbătă la vârsta de 54 de ani, după o lungă suferință. 

La vremea respectivă, patronul FCSB i-a oferit cântărețului 15.000 de euro, bani folosiți atât pentru operație, dar și în timpul recuperării pe tratamentele costisitoare.

În 2014, fostului solist al trupei Compact i-a fost extirpată o tumoră de 3 centimetri. Iar la scurt timp de la această intervenție, el a câștigat o luptă chinuitoare împotriva cancerului.

Depistat cu cancer pulmonar, Leo a fost supus  în 2011 unei operații pentru extirparea tumorii.

În 2014, el a mai fost operat o dată, de această data pe creier, unde îi fusese depistată o metastază. Ultima operație a a avut-o aum o lună, în Germania, în urma unei recidive a cancerului pulmonar.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.