Evenimentul Zilei > Monden > Gerard Butler este invidios la culme pe succesul fostei iubite! Mădălina Ghenea a făcut marele anunț
Gerard Butler este invidios la culme pe succesul fostei iubite! Mădălina Ghenea a făcut marele anunț

Gerard Butler este invidios la culme pe succesul fostei iubite! Mădălina Ghenea a făcut marele anunț

Apetisantă și de un mare succes la marele public în special din Italia și Statele Unite, Mădălina Ghenea se va întoarce în România unde va prezenta primul ei film românesc.

Filmul „Urma” este primul lungmetraj regizat de actorul Dorian Boguţă, cunoscut din filme ca „Moartea domnului Lăzărescu” şi „Două lozuri”. Din distribuție, trei nume atrag în mod special atenția: Mădălina Ghenea, Irina Rădulescu, fata lui Dem Rădulescu, și Dragoș Bucur. Mai fac parte din echipă Teodor Corban, Marin Grigore, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa şi István Téglás, scrie Rețete și Vedete.

Regizorul Dorian Boguță, originar din Chișinău, a vorbit mult despre primul său film în emisiunea de sâmbătă a Florentinei Fântânaru de la Antena 3. A povestit cum „Urma” a fost lansat în România la începutul lunii martie, dar că nu a putut rula decât 4 zile în cinematografe pentru că a fost oprită difuzarea lui din cauza stării de urgență instituite.
Filmul este unul polițist cu accente de thriller. „Urma” e o poveste despre secretele pe care le ascund cei de lângă noi, se spune în prezentarea lui. Totul porneşte de la dispariţia unui pianist celebru. Poliţistul care preia cazul află, treptat, despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinţilor lui, devenise obsedat de fericirea surorii sale, dincolo de limitele iubirii fraterne.

Scenariul, semnat de Dorian Boguţă şi Loredana Novak, pare să ne aducă un film interesant și incitant. Actrița Irina Rădulescu, care a dezvăluit că are o secvență de nuditate, a spus că este onorată că a participat la realizarea acestui lungmetraj, că a lucrat excelent cu regizorul Boguță, care a făcut-o să înțeleagă de ce e nevoie de scena în care ea trebuie să se dezbrace. ”Am înțeles importanța actului artistic”, a spus Irina Rădulescu. Iar totul a descurs firesc, fără nicio inhibție.

Mădălina, mărturisiri despre film și viața ei

Mădălina Ghena trăiește în Italia, împreună cu fetița ei de trei ani și jumătate, Charlotte, după ce s-a despărțit de Matei Stratan. Într-o zi a primit un telefon de la Dorian Boguță care a întrebat-o dacă ar vrea și ar fi dispusă să joace și într-un film românesc.

Între articolul îl puteți citi pe rețeteșivedete.ro.