În imagine îl arată pe actor cum ţine o sticlă mică de apă minerală în aşa fel încât să pară ca se urinează pe steaua preşedintelui Donald Trump de pe aleea celebrităţilor din LA.

În majoritatea plângerilor trimise către  LAPD se spune că Lopez ar trebui arestat pentru o "expunere indecentă", în ciuda faptului că nu și-a dezbrăcat pantalonii.  Un acuzator a spus: "Dacă ar fi o persoană obișnuită, ar fi arestată imediat pentru  "expunere indecentă.  Elitele de la Hollywood cred că sunt deasupra legii și voi ați jurat să respectaţi Legea".

LAPD a răspuns că, a fost o glumă, nu a fost o faptă ilegală și nu a fost săvârșită nici o infracțiune.

Lopez este bine cunoscut pentru gesturile sale împotriva președintelui Trump. A fost interzis anul trecut de pe scenă la o gală de caritate din Denver, după ce glumele anti-Trump au şocat mulțimea, care plătea între  5,000  şi 100,000  de dolari pentru mese.  Unul dintre cei mai mari donatori ai evenimentului, de la Liberty Media, Greg Maffei, a stat în primul rând și ia cerut lui Lopez să se oprească cu glumele anti-Trump.

"George a fost rugat sa renunţe la glumele cu Trump de către un bărbat in prima linie care tocmai a donat 250.000 de dolari", a spus un comentator pe YouTube care a fost la eveniment., notează dailymail.

The comedian was seen crouching next to the brass plaque on Hollywood Boulevard as a stream of water flowed from between his legs in the video published on Wednesday