Motivul pentru care cei doi au spus „stop” relației a fost că acesta a fost găsit de polițiști consumând droguri.

Dacă în urmă cu o lună de zile andreea spunea că este o femeie singură cu doi copii, acum lucrurile s-au schimbat.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, noul său iubit au avut o escapadă în acest weekend. Cei doi, în urmă cu o lună de zile au fost surprinși îmbrățișați la malul mării. În tot acest timp, fetițele artistei s-au aflat în grija tatălui, George Burcea, cu care vedeta se află în divorț.
Dacă până acum nu au spus explicit că sunt împreună și nici nu s-au afișat amândoi, de data aceasta pare să nu mai existe niciun dubiu.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au postat poze de pe aceeași ambarcațiune, în dreptul fotografiilor scriind mesaje cu subînțeles.
„Atenție la tribord”, a transmis Andreea Bălan și „Atenție la babord” – Tiberiu Argint, îndreptând arătătorul unul spre celălalt.
Tiberiu Argint a postat zilele trecute o fotografie cu un lac frumos, în care se oglindește spectaculos cerul. La rândul ei, Andreea Bălan a pus un story cu o priveliște destul de asemănătoare, ceea ce a pus fanii pe gânduri imediat: „același apus, același cadru ca în fotografiile Andreei Bălan! #vacanțăplăcută”, a fost unul dintre comentariile de la postarea lui Tiberiu.
De asemenea, George Burcea a postat exact în aceeași perioadă story-uri cu imagini și filmulețe cu Ella și Clara în timp ce se jucau, semn că micuțele erau în grija lui.

Andreea Bălan se află în plin divorț cu actorul George Burcea, tatăl celor două fetițe ale lor. Actele de divorț au fost depuse mai demult, dar epidemia de coronavirus a închis mult timp sălile de judecată, astfel că divorțul, respectiv custodia copiilor, nu a fost finalizat până acum, potrivit libertatea.ro