”Să aveți un vis bogat ca în imagine, iubesc bani, fiindcă fără ei nu putem trai, îmi caut perechia…”, a scris  Cristi Din Banat pe pagina sa de Facebook, unde afișează un adevărat pictorial în care arată că e singur, sexy și cu ceva bani. A postat aproape 30 de imagini în care pozează în slipi albaștri acoperit de bancnote de 50 de euro.

Bărbatul a devenit cunoscut acum, trei ani după ce a ”lansat” melodia ”Ca o apă cristalină”, interpretând, îmbrăcat în costum popular alb mulat pe corp, pe marginea unei ape, cu gesturi languroase.

Cristi din Banat caută în permanență să fie în centrul atenției. Nu mai departe de acum două luni le mărturisea fanilor săi că a fost arestat în Spania ”fiindca am furat prezervative dintr,o farmacie, si douã chesti electrice”, povestind cu amănunte cât de bine a dus-o după gratii. Apoi a anunțat un show la Timișoara, dar și o orgie, invitându-i pe doritori să îl contacteze în privat în vederea realizării unui film pentru adulți. (Sursa foto: Facebook / Cristi din Banat)

XXX