Evenimentul Zilei > Social > Gates, șocat de teoriile conspirației! Are într-adevăr darul profeției?
Gates, șocat de teoriile conspirației! Are într-adevăr darul profeției?

Gates, șocat de teoriile conspirației! Are într-adevăr darul profeției?

Filantropul Bill Gates este îngrozit  de acuzațiile la adresa sa care circulă pe sInternet.

Gates, șocat de teoriile conspirației! Într-o declarație făcută reporterilor Agenției Reuters, magnatul a spus că e vorba de milioane de mesaje.  Mai mult, a sugerat că platformele de socializare ar putea să cenzureze discuțiile pe această temă.

Gates, șocat de teoriile conspirației!

„Nimeni nu ar fi prezis că eu și dr. Fauci am fi atât de proeminenți în teorii malefice. Cu adevărat poate să creadă cineva că noi am creat pandemia și încercăm să profităm de ea?”

Bil Gates pare să nu știe ce răspuns să dea acestor zvonuri.  „Cum ar fi trebuit să reducem acest lucru, lucrând împreună cu platformele de social media sau explicând mai bine ce faceam?”

Bill Gates clarvăzătorul

 

Sunt multe motive pentru care Gates a devenit ținta acestor teorii. Câteva exemple sunt edificatoare. În 2019,  fundația sa a luat parte la  „Evenimentul 201”. a fost vorba de o simulare făcută alături de Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății și Forumul Economic Mondial.

„Evenimentul 201” a luat în calcul o pandemie provocată de un virus fictiv care ar fi provenit de la porcii din Brazilia.


Începe primul război al lui Joe Biden? Panică în Orientul Mijlociu!


În cadrul simulării respective, s-a ajuns la concluzia că un astfel de virus ar  afecta întreaga umanitate în decurs de șase luni. Mai mulr, ar ucide 65 de milioane de oameni, declanșând o criză financiară globală. Să fi fost vorba de o premoniție, să fi fost specialiștii atât de conștienți de riscul apariției unei pandemii? Adepții teoriilor conspirației au reținut numai că această simulare a avut loc cu câteva luni înainte de apariția SARS-Cov-2

Gates, șocat de teoriile conspirației! A intuit totul cu ani în urmă?

Încă înainte de această simulare, în aprilie 2018, Gates declara pentru Massachusetts Medical Society că „milioane ar putea muri” dacă Statele Unite nu se pregătesc pentru  pandemia care urmează. Mai exact, Gates vorbea dspre „probabilitatea semnificativă de apariție a unei pandemii moderne și letale în timpul vieții noastre”.

Chiar mai devreme, în 2017, Gates declara Conferinței de securitate de la München că liderii mondiali ar trebui „să-și imagineze că undeva în lume există sau ar putea apărea o nouă armă capabilă să ucidă milioane de oameni, să declanțeze o stagnare economică și să arunce țările în haos. ” gates se plângea atunci că lipsește ”sentimentul de urgență” în ceea ce privește amenințările biologice.

Să fi fost Bil Gates cu adevărat un clarvăzător? Era izbucnirea unei pandemii iminentă? Sau, pur și simplu, magnatul american a avut acces la mai multe informații decțt oamenii de rând?

Medicii au inventat virusul mortal dintr-un elan nobil! Istoria secretă