Evenimentul Zilei > Monden > Gata, s-a aflat ce are Anamaria Prodan pe telefon! Reghecampf simte gustul răzbunării
Gata, s-a aflat ce are Anamaria Prodan pe telefon! Reghecampf simte gustul răzbunării

Gata, s-a aflat ce are Anamaria Prodan pe telefon! Reghecampf simte gustul răzbunării

Din momentul în care s-a confirmat că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, Anamaria Prodan s-a implicat într-un război dus pe mai multe fronturi. Unul cu iubita lui Reghe, Corina Bilcon (n.r. – Caciuc, numele real), și altul cu prima soție a antrenorului, Mariana Pfeiffer, căreia i-a amintit recent că are pe telefon anumite dovezi despre trecut.

Amintim că Anamaria Prodan a declarat în emisiunea ”La Măruță” (Pro TV) că situația în care ea a fost pusă de Reghecampf nu seamănă deloc cu aceea din momentul în care el a divorțat de Mariana Pfeiffer.

Practic, „Prodanca″ a dezvăluit că nu a fost amanta lui Reghecampf și când a revenit în viața lui, acesta nu mai avea de doi ani nicio legătură cu Mariana Pfeiffer. Milionara din Snagov a devoalat că Reghe și Mariana locuiau în aceeași casă, dar separat și fiecare avea viața lui.

După aceste declarații, doamna Pfeiffer a reacționat și a transmis că Anamaria minte. „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat.

La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi, trei ani după ce ne-am căsătorit.

Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el! ”, a explicat Mariana Pfeiffer pentru jurnaliștii de la prosport.ro, care au aflat astfel că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au cunoscut când el era în lotul național de tineret.

Când s-au iubit Reghe și Anamaria Prodan prima dată

sursa: faceboook Anamaria Prodan

Așadar, sursa citată a indicat că primul lor contact intim a fost îregistrat în 1998, când Reghe era într-un cantonament cu naționala. Mai mult, femeia care s-a stabilit și refăcut viața în Germania i-a mai dat o replică fiicei Ionelei Prodan, cunoscuta cântăreață de muzică populară decedată în 2018.

„Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță.

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o Anamaria Prodan fiului meu, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său.

De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei.  Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta”, a mai spus Mariana Pfeiffer, prima soție a celui antrenează echipa Universitatea Craiova.

Răspuns dur pentru femeile din viața lui Reghe

Așa cum era de așteptat, „Prodanca″ a reacționat și n-a rămas datoare. „Eu am copii de crescut și afaceri de făcut. Eu sunt Anamaria Prodan! E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu

sursa: Facebook Mariana Pfeiffer

Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una dintre actualele amante, licențiată habar nu am în ce (n.r. – Anamaria Prodan s-a referit la studiile pe care le-ar avea iubita lui Reghe)… și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană.

Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul! Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste să-l târască de unde l-am ajutat să urce în lumea obscură unde se zbate astăzi.

Păcat, căci Laurentiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de aceasta alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl vor costa scump.

Cine minte, cine spune adevărul?

(n.r. – susține că nu i-a destrămat căsnicia Marianei Pfeiffer) Nu! Asta este o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa.

El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește.

sursa: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu. Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri.

Când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului. Am încercat să am o atitudine extraordinară. Cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor″, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.