Evenimentul Zilei > Monden > Gata, s-a aflat! Anamaria Prodan a ajuns la divorț din cauza unui blestem greu, care a urmărit-o toată viața
Gata, s-a aflat! Anamaria Prodan a ajuns la divorț din cauza unui blestem greu, care a urmărit-o toată viața

Gata, s-a aflat! Anamaria Prodan a ajuns la divorț din cauza unui blestem greu, care a urmărit-o toată viața

Divorțul prin care trece cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf nu este un subiect de mare interes doar în România, ci și în Germania, țară în care trăiește Mariana Pfeiffer, fosta soție a celui care antrenează echipa Universitatea Craiova. În 2008, ea se despărțea de Reghecampf, care o anunța sec că relația lor nu mai funcționează.

Mariana Pfeiffer afla astfel că Reghe avea o amantă care rămăsese însărcinată. Respectiva era chiar Anamaria Prodan, care, conform celor spuse de femeia stabilită în orașul Cottbus, s-a comportat urât în acele momente.

Mai exact, Anamaria Prodan a mers la adresa casei în care Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer locuiseră și s-a oferit s-o ajute la împachetat pe femeia abandonată.

În prezent, a venit rândul Marianei să constate că Anamaria Prodan a pățit exact ce a pățit și ea în 2008. După același tipar, chiar. Cudivorț după 13 ani de căsnicie. Cu un copil rezultat din căsnicie (n.r. – Luca Reghecampf)… Cu o amantă gravidă înainte de divorț (n.r. – Corina Caciuc)…

„Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu Reghecampf, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe.

Educația primită de fiul lui Reghecampf

Mariana Pfeiffer, Luca Reghecampf și iubita acestuia. sursa: Facebook Mariana Pfeiffer

Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit.

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Mariana Pfeiffer crede că există o justiție universală în viața fiecărui om