Evenimentul Zilei > Social > Gata-gata să moară în clubul de noapte Papaya. Video- foto în articol 
Gata-gata să moară în clubul de noapte Papaya. Video- foto în articol 

Gata-gata să moară în clubul de noapte Papaya. Video- foto în articol 

Mii de oameni au fost evacuaţi de la un festival de hip-hop după ce un incendiu a devastat o pădure din apropiere. Oamenii au filmat nori de fum care se ridicau lângă Fresh Islands Festival, pe plaja Zrće.
Într-un clip, un participant poate fi auzit ţipând: Oh, Dumnezeule, e haos. Şi oameni fugind să scape de flăcări. Clubul de noapte Papaya, unul dintre cele trei locuri implicate în festival, a fost evacuat fără incidente.
În alt videoclip se aude un reporter strigând: ”Părăsiţi clubul încet, nu trebuie să vă panicaţi, totul este sub control, bine? Îndreptaţi-vă spre ieşire, fără grabă, nu vrem să fie oameni răniţi”.
Jess Storey, care a fost în clubul de noapte Papaya împeună cu prietenii săi, a declarat pentru Mirror Online: ”Flăcările depăşeau de două ori înălţimea copacilor, iar norul de fum creştea extrem de repede. Am văzut toate astea în timp ce filmam în sectorul Vip al clubului şi am observat cât de repede se întinde focul, de-a lungul golfului, datorită vântului puternic. Mulţi oameni au văzut ce se întâmpla şi doar au filmat ce se petrecea, nimeni n-a luat nicio măsură, nu se prea sinchiseau.  Atunci am luat decizia să plec imediat, înainte de a avea loc o tragedie”.
Kristijan Rovan, participant la festival, a declarat pentru Mirror Online că a fost evacuat din clubul Papaya, unde urma să evolueze în această dimineaţă un rapper american, Tyga. El a spus: ”Focul este în pădurea de lângă plajă. Problema va fi pentru  pompieri fiindcă suflă un vânt foarte puternic şi focul riscă să se răspândească repede”.
VIDEO AICI
 Papaya
Evacuarea din clubul Papaya. Reporterii au filmat focul imens şi au postat pe Twitter
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News