Femeia filmată în urmă cu doi ani într-un şanţ, în timp ce avea un copil braţe, a născut recent pentru a unsprezecea oară, conform vremeanoua.ro. Până la acest eveniment, femeia a rămas fără ceilalţi 10 copii, trimişi de Protecţia Copilului în centre de plasament.

Mariana Ciobanu este numele celei care i-a spus primarului din comuna Soleşti că nu pot autorităţile să ia la stat câţi copii poate ea să facă. „Nu trebuia sa nasc atunci, ci luna asta, dar am fost la lemne, chiar cu o zi inainte, am facut efort… si am provocat nasterea. il vom boteza in ziua de Craciun, nasa va fi sora unei vecine de aici, care locuieste la Bucuresti”, a declarat mama denaturată.

„Am vazut ca mama a mai nascut un copil, mi-a spus chiar: «nu puteti sa luati voi copii, cati pot sa fac eu». Nu stiu cat de sanatos este mediul. in continuare sunt prieteni cu alcoolul”, a precizat primarul comunei Solesti, Mona Bujor.

În continuare, Mariana vrea să întemeieze o familie cu Victor, concubinul ei, chiar dacă locuiesc în condiţii precare, într-o singură odaie, împreună cu un minor fugit de la asistenţii maternali.

„Facem ceva asa, intre noi (n.r. – cei doi vor sa faca nunta). Sper doar sa nu vina in control si atunci, sa vada ca poate voi bea si eu un pahar de vin… Asa cum am patit in urma cu doi ani, cand am fost la munca la cineva si mi-a pus scrum de tigara in vin. (…) M-au filmat niste jurnalisti… Atunci mi-au luat copiii”, a povestit femeia.

Foto Mariana Ciobanu