Evenimentul Zilei > International > Gâscanului BISEXUAL care a trăit într-un TRIUNGHI AMOROS cu două LEBEDE a MURIT. Povestea lui IMPRESIONANTĂ a EMOȚIONAT planeta
Gâscanului BISEXUAL care a trăit într-un TRIUNGHI AMOROS cu două LEBEDE a MURIT. Povestea lui IMPRESIONANTĂ a EMOȚIONAT planeta

Gâscanului BISEXUAL care a trăit într-un TRIUNGHI AMOROS cu două LEBEDE a MURIT. Povestea lui IMPRESIONANTĂ a EMOȚIONAT planeta

Thomas, gâscanul bisexual care a trăit ani la rând într-un triunghi amoros cu două lebede, având grijă de 68 de pui, a murit la 40 de ani.

Pasărea a încercat, așa cum povestesc îngrijitorii lui, a fost respins de o femelă, iar apoi s-a apropiat de un alt mascul, pe nume Henry. Cei doi au fost nedespărțit timp de 24 de ani, până când Henry l-a părăsit pe Thomas pentru o femelă, scrie Daily Mail. 

Spre surprinderea îngrijitorului, Thomas a rămas alături de noul cuplu format pe care i-a ajutat să crească până a murit, la 40 de ani, câteva zeci de pui. Atunci când Henry a murit, viața gâscanului avea să se schimbe pentru totdeauna. 

O nouă lebădă a apărut, iar Thomas a avut ocazia să aibă și el familia lui. Dar fericirea nu a durat foarte mult, pentru că femela, numită Henrietta l-a părăsit. O îngrijitoare a povestit că gâscanul plângea după iubita sa. În 2013, starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost mutat într-un spital unde a stat până și-a dat ultima suflare. 

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.