Incidentul, trecut sub tăcere de autorități, a avut loc în urmă cu două zile pe terenul de sport, marginit de un loc de joacă pentru copii, de pe strada Pelicanului, din cartierul CET a Constanței. Doi copii care se jucau, sâmbătă seara, pe terenul de sport au fost transportați la spital, cu traume ușoare, după ce, din senin, gardul s-a prăbușit peste ei. La solicitarea presei, poliția a confirmat, astăzi, că s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

“La data de 5 mai, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un gard din plasă metalică al unui teren sportiv amenajat, de pe strada Pelicanului, a căzut peste doi minori, în vârstă de 10, respectiv 11 ani. Cei doi minori au fost transportați la SCJU pentru îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Constanța.

S-au sesizat și inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța care de luni de zile a atenționat Primăria, dispunând închiderea locurilor de joacă pentru copii din cauza deficiențelor majore descoperite la control. Interesant este că Divizia de pază a CJ Constanța ar fi sesizat în mai multe rânduri primăria Constanța exact despre pericolul pe care îl reprezenta gardul metalic. Paznicul a spus că imediat după incident, la locul incidentului au sosit 14-15 persoane care au scos tot gardul, au făcut curat și au dispărut. CJPC Constanța va emite, mâine, adresă către Primăria Constanța pentru a fi amendată.

 

Te-ar putea interesa și: