Evenimentul Zilei > EVZ Special > GALERIE FOTO. Imagini de excepție din arhiva EVZ. Cum arătau politicienii români în anii 90 și cum arată acum
GALERIE FOTO. Imagini de excepție din arhiva EVZ. Cum arătau politicienii români în anii 90 și cum arată acum

GALERIE FOTO. Imagini de excepție din arhiva EVZ. Cum arătau politicienii români în anii 90 și cum arată acum

Unii dintre politicienții marcanți ai zilelor noastre și-au început carierele în anii 90. Cum s-au schimbat în 20-30 de ani? Evz vă pune la dispoziție o galerie foto de excepție.
VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Corsarul politicii românești

Timpul nu iartă pe nimeni. Nico măcar pe cel mai coleric dintre foștii președinți ai României. Trecerea anilor a lăsat urme. Nu numai ea ,ci și excesele,  ar spune cârcotașii. Traian Băsescu și-a păstrat, însă, și astăzi, după atâtea decenii, energia și stilul inconfundabil, chiar dacă a renunțat la uniforma din care ne zâmbea în anii 80.

Președintele marilor speranțe, învins de trecerea anilor

Puțini dintre oamenii politici ai României s-au bucurat de o susținere atât de entuziastă ca Emil Constantinescu. Victoria încă tânărului profesor universitar în alegerile prezidențiale din 1996 a descătușat forțe uriașe. Din păcate, realizările n-au fost pe măsura așteptărilor, iar acest lucru l-a mâhnit atât de tare încât a refuzat să candideze pentru un al doilea mandat. Astăzi, după 25 de ani, Emil Constantinescu nu mai păstrează mare lucru din alura tinerească a timpurilor sale de glorie.

O jurnalistă care știe ce vrea

Chiar dacă anii au trecut, iar Gabriela Firea e astăzi la a doua tinerețe, fosta jurnalistă a rămas aceeași femeie hotărâtă. Știe ce vrea și de la viață și de la cei din jurul ei. Chiar dacă bucureștenii au refuzat să-i acorde un al doilea mandat de primar al Capitalei, Gabi Firea nu disperă. E convinsă că farmecul ei n-a pălit și va mai avea și alte șanse.

Cârmaciul etern al banilor românești

Spre deosebire de moneda națională, care ne-a amărât de atâtea ori zilele, Mugur Isărescu pare invulnerabil la tot ce se întâmplă în jurul său. Chiar dacă au trecut anii, el tot acolo e. Nici umbrele timpului nu prea se văd pe chipul său.

Tânărul baschetbalist a pus ghetele în cui

Tânărul  baschetbalist pe care Adrian Năstase l-a transformat în marea speranță a PSD nu trece astăzi prin momente prea faste. Victor Ponta a luat mult în greutate, iar din forma fizică de invidiat de odinioară nu a mai rămas nimic. Nici viața politică nu-i mai oferă satisfacții. După ultimele alegeri , a rămas pe tușă.

Radu Duda nu mai e prințul din povești

Tânărul actor care i-a răpit inima prințese Margareta nu mai e astăzi un june prim. Nici n-ar mai avea nevoie, obligațiile pe care și le-a asumat în ultimii ani nu s-ar potrivi cu rolurile de seducător.

Theodor Stolojan, uitata armă secretă a liberalilor

Theodor Stolojan a avut, la un moment dat, șansa de a  marca pentru o lungă perioadă viața politică a țării. A ales, însă, să-i cedeze locul de onoare lui Traian Băsescu, renunțând la o carieră foarte promițătoare. Astăzi, când se apropie de 80 de ani, fosta speranță a liberalilor are suficiernt timp să se gândească dacă a fîcut bine sau nu.

Junele prim al politicii dâmbovițene

Și lui Călin Popescu Tăriceanu i-a cam trecut vremea. Peste junele prim cu maniere distinse au trecut anii, iar compr0misurile și greutățile politice au lăsat urme. Asta ca să nu mai vorbim de multele neveste care i-au scos peri albi.

Indestructibilul „Dom’ Profesor”

Chiar dacă ultimii 30 de ani au fost cu suișuri și coborâșuri, din cabinete luxoaser la închisoare și retur, Dan Voculescu nu e omul care să se dea bătut,. E drept, din punct de vedere politic cariera sa e încheiată, Dar Dom’ Profesor ar accepta mulțumit statutul de eminență cenușie. Și n-ar fi exclus să obțină ce vrea. Are o armă teribilă la dispoziție. Și nu va ezita să o folosească la viitoarele alegeri în folosul celor care i-au rămas prieteni la greu.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: