Evenimentul Zilei > Actualitate > GALERIE FOTO cu impact emoțional dintr-un lagăr din Coreea de Nord: Oamenii sunt uciși prin stragulare, iar alții mor prin înfoametare
GALERIE FOTO cu impact emoțional dintr-un lagăr din Coreea de Nord: Oamenii sunt uciși prin stragulare, iar alții mor prin înfoametare

GALERIE FOTO cu impact emoțional dintr-un lagăr din Coreea de Nord: Oamenii sunt uciși prin stragulare, iar alții mor prin înfoametare

Un fost gardian care a evadat dintr-un lagăr din Coreea de Nord a făcut o serie de mărturii uluitoare despre viața pe care oamenii o trăiesc în regimul despotic al lui Kim Jong-Un.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!
Un fost paznic care a scăpat de regimul comunist a declarat că în interiorul lagărului se întâmplă lucruri inumane și că a fost martor la o serie de scene șocante. El a văzut cum un deținut a fost sugrumat cu un cordon de cauciuc și aruncat într-o groapă.
Prizonierii sunt forțați să mănânce șobolani, șerpi și chiar furnici pentru a rămâne în viață. Polițiștii se laudă între ei pentru metodele sadice de execuție pe care le folosesc.
Fostul paznic, care s-a prezentat cu pseudonimul Lee pentru a-si proteja familia, a fost gardian în închisoarea No16, cunoscută și sub numele de Hawasong, unde sunt încarcerați 20 de mii de protestatari ai regimului comunist.
Lee a povestit cum a fost martor la o crimă comisă de doi jandarmi. Prizonierul a fdost interogat de către un bărbat, iar apoi dus pe ușă din spate și omorât. Aceștia l-au ucis prin strangulare. «Încă îi văd fața. Îmi amintesc perfect momentul în care și-a dat duhul» – s-a confesat Lee.
Trupul bărbatului omorât a fost târât și aruncat într-o groapă unde se aflau mai multe cadavre.
O mare parte dintre cei închiși sunt protestari ai regimului comunist condus de Kim Jong Un. Aceștia sunt în lagărul de muncă împreună cu familiile lor.
«Au fost luați și ei, și familiile lor, dar nu se vor mai vedea niciodată. Vor sta acolo până la moarte» – a dezvăluit Lee.
Dictarorul Kim Jong Un ar trebui pedepsit pentru crimele sale, consideră investigatorii UN. Acesta ar trebui adus in fața justiției și torturat pentru actele sale de cruzime.
Conducătorul comunist are mai multe regimuri de tortură, însă unele sunt chiar sadice. Acesta îi pune pe prizonieri să sape câte o groapă, iar apoi să stea pe marginea sa pentru a primi un ciocan în cap – lovitură care le este fatală.
Deținuții sunt obligați să meargă șapte mile pe jos pentru a lucra la -25C. O altă metodă de execuție este foamea. Mulți au mâncat iarbă, șobolani, șerpi și chiar furnici în încercarea disperată de a rămâne în viață.

Lee a declarat că nu a luat parte la torturarea sau uciderea oamenilor, dar a recunoscut că nu se simțea vinovat din cauza faptului că i-a fost spălat creierul.
Săptămâna trecută, Organizația Națiunilor Unite a publicat un raport de 374 de pagini cu privire la atrocitățile la care oamenii din Coreea de Nord sunt supuși sub regimul despotic al lui Kim Jong – Un.

Marturiile uimitoare ale celor care au scăpat de regimul totalitar au scos la iveală faptul că au fost încălcate drepturile omului în țară.

Cei care au întocmit raportul descriu Coreea de Nord ca fiind un " șoc la conștiința umanității " și un loc " care nu are nici o paralelă în lumea contemporană " .

Raportul lor prevede: " În lagărele de închisoare politice din Republica Populară Democrată Coreeană populația a fost eliminată treptat prin înfometare deliberată , munca forțată, executii, tortură, viol și . . . forțarea avortul si infanticidul . "

Un fost judecător australian retras, Michael Kirby, a menționat că dictatorul nord-coreean și oficialii săi superiori riscă să fie urmăriți penal de către Curtea Penală Internațională pentru crimele lor împotriva umanități.
Din 1948, țara a fost condusă de familia Kim. Când Kim Il-Sung a venit la putere a supus Coreea de Nord unui regim comunist dus la extrem.

Fiul său, Kim Jong-Il și nepotul lui Kim Jong-Un-au fost cei care au menținut regimul.

Rezultatul acestei conduceri este de zeci de ani de foamete și sărăcie.

În ciuda torturilor psihice și fizice, oamenii au fost supuși să se închine lui Kim.
Regimul condus de liderul comunist este foarte strict, iar pentru o infracțiune minoră o persoană poate primi de zeci de ani de închisoare.

Un bărbat a fost închisoare doar pentru că s-a amuzat după ce a văzut o fotografie a liderului comunist într-un ziar.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

 • Băsescu: Integritatea Ucrainei trebuie garantată de către întreaga clasă politică ucraineană și comunitatea internaţională
 • Antonescu, întrebat dacă l-a mai sunat pe Ponta: "Asta ar fi deja HĂRȚUIRE. Nu vreau să risc… Nu, nu mi-a răspuns între timp”
 • Tricolorii și-au aflat adversarii din preliminarile pentru Euro 2016. Dorința lui Iordănescu s-a îndeplinit! Vezi toate grupele

ARTICOLE POPULARE:

 • LUX de PROST GUST. Imagini din PALATELE guvernanţilor din Ucraina | GALERIE FOTO / VIDEO

 • Fetiţa-lup, drama unui copil de 13 ani | GALERIE FOTO

 • Călugăriţă de 84 de ani, condamnată la închisoare | GALERIE FOTO

 • Dovada că există fantome: O POZĂ într-o clădire veche de 750 de ani | GALERIE FOTO / VIDEO

 • DANSATOARE la bară cu DOCTORAT în chimie. O poveste mai puţin obişnuită | GALERIE FOTO / VIDEO

 • GROPI TERIFIANTE au început să apară peste tot în Anglia. Ce provoacă acest fenomen ciudat | GALERIE FOTO

 • MINUNE în Israel. O statuie a FECIOAREI MARIA a început să PLÂNGĂ | GALERIE FOTO

 • TOP 10 ANIMALE care au ajuns subiect de PRESĂ în toată lumea | GALERIE FOTO

 • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO