Evenimentul Zilei > Economie > Gala Capital-Top 300 Cei mai bogați români
Gala Capital-Top 300 Cei mai bogați români

Gala Capital-Top 300 Cei mai bogați români

Aseară, în cadrul Galei Capital, au fost celebrați 26 ani de la apariția publicației și a fost lansată cea mai așteptată revistă de profil a anului, Top 300 Cei mai bogați români, aflată la ediția a 17-a.

Revista poate fi găsită la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 28 noiembrie. Anul acesta Topul Celor mai bogați români este plin de surprize și noutăți în ceea ce privește piața de business.

La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, dintre care milionari, politicieni și oameni de business. În cadrul serii a avut loc o licitație de tablouri cu scopul strâmgerii de bani pentru copiii nevoiași.

De-a lungul serii au fost oferite premii pentru performanță pe care reprezentanții celor mai mari companii din țară au venit să le ridice. Gruia Stoica și Cristian Erbașu au venit personal să își ridice premiile. Acolo unde nu a fost posibil acest lucru, milionarii seniori și-au trimis copiii, moștenitorii afacerilor, pentru a ridica premiile acordate. Fiica lui Muhamad Mourad și fiul lui Radu Timiș și-au reprezentat părinții pe șcenă.