Gainuşă către Elena Gheorghe: "Ai voce. De ce vrei să te promovezi pozând în lenjerie intimă?"

Gainuşă către Elena Gheorghe: "Ai voce. De ce vrei să te promovezi pozând în lenjerie intimă?"

Elena Gheorghe a fost miercuri dimineaţă invitata lui Mihai Gãinuşã şi a lui Dezbrãcatul la Kiss FM, unde a cântat live pentru fani şi a vorbit despre planurile muzicale pentru 2014. Artista a povestit cum se menţine într-o formă fizică excelentă şi pentru ce obiect vestimentar a făcut o adevărată obsesie în ultima vreme, dar şi unde plănuieşte să-şi petreacã următoarea vacanţă.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/DYv_buNPKxo" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe>Unde te duce soţul de Ziua Îndrãgostiţilor? s-a interesat Mihai Gãinuşã.

La Suceava. Avem cântare. Şi pe 15 plecãm în Torino, tot pentru o cântare, a rãspuns Elena.

Artista a cântat live pentru ascultãtorii Kiss FM şi le-a dezvãluit care sunt planurile ei pentru 2014: Avem un single pentru aici, un single pentru 'afarã', în toamnã încã un single pentru Româniaµ, a spus ea, adãugând cã pregãteºte ºi un album.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noua piesã pe care o voi scoate va fi o surprizã chiar şi pentru mine, pentru că acum Laurenþiu Duţã este plecat în Los Angeles pentru muzicã şi se va întoarce şi atunci o voi auzi de la cap la coadã. Deocamdatã am auzit-o prin telefon. Ştiu cã va o fi o piesã foarte frumoasã şi va fi cântatã din suflet pentru oamenii care îmi ascultã muzica ºi-mi sunt alãturiµ, a mãrturisit ea.

Vreau sã te întreb o chestie mai delicatã: de ce ai publicat poza aia sexy a ta? - s-a interesat Mihai Gãinuşã, referindu-se la o fotografie în care artista apare în lenjerie intimã, postatã pe contul acesteia de Facebook.

Dar nu eram eu. Era sosia mea, a rãspuns rãzând invitata.

Tu ai voce. De ce vrei sã te promovezi prin chestia asta, prin lenjerie?, a dojenit-o Mihai Gãinuşă.

"Pãi, depinde despre ce şedinţă foto e vorba. Ia, aratã-mi-o şi mie", a rãspuns Elena, explicând ulterior cã este vorba de un promo pentru 'Ecou'. Cântãreaţa a mai afirmat cã nu se gândeşte sã participe la Eurovision.

Cântăreaţa a mai afirmat cã fiul ei, Nicolas, este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodatã, pe locul doi în topul cadourilor plasându-se o vacanţã foarte reuºitã, iar pe locul al treilea fiind... microfonul.

Artista a fost întrebatã cum s-ar îmbrãca la o cinăromanticã de Valentine's Day împreună cu soţul ei. În ceva foarte feminin. Poate o rochie cu spatele gol. Poate sã fie şi un roşu, deşi cred cã toate femeile ar fi îmbrãcate în roşu în acea searã. Atunci o sã optez pentru alb, a spus ea.

Încerc sã mãnând sãnãtos, sã nu beau acidulat, sã nu mãnânc grãsimi şi merg des la salã. Un desert de Valentine's Day chiar nu s-ar vedea, a dezvãluit invitata.

Elena a vorbit şi despre stilul vestimentar pe care îl abordeazã în prezent. Acum am fãcut o obsesie pentru berete pariziene. Mi-am cumpãrat câteva, adicã un pic mai multe decât ar fi trebuit. Acum am vreo douãsprezece. În ultima perioadã am vãzut eu câteva imagini din Franţa, am vãzut şi un film, m-am uitat mai mult la Brigitte Bardot.

Dacã n-aş fi cântat, cred cã aş fi fost tot în domeniul muzical, probabil manager. Îmi place sã organizez chestii, a spus Elena Gheorghe la Kiss FM.

Elena Gheorghe le-a mãrturisit fanilor cã-şi va petrece vacanţa de varã cu familia, în luna august: Vom merge undeva în Turcia, pentru cã acolo sunt cele mai faine locuri de joacã pentru copii, dar aş vrea sã vizitez şi Singapore, şi Mexic, şi Jamaica, a afirmat vedeta, adãugând cã-şi doreşte sã viziteze multe locuri dar cã, deocamdatã, se mulþumeşte sã le vadã pe Google Maps.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • EXCLUSIV EVZ & B1 TV. SONDAJ CSOP. Traian Băsescu este din nou locomotivă electorală
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. STS e pe cale să intre în proprietatea Partidului – Stat: PSD. Urmează SRI și SIE?!
  • SONDAJ AVANGARDE. 72% dintre români nu au încredere în Guvern

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Rusoaicele FIERBINŢI care vor concura la Olimpiada de Iarnă de la Soci | GALERIE FOTO
  • DE NEUITAT! Aventurile unor BICICLIŞTI NEMŢI în Transilvania| GALERIE FOTO
  • Ce pot face două dintre cele mai SEXY FEMEI ale momentului. Imagini INCENDIARE „din spatele” scenei / GALERIE FOTO