Evenimentul Zilei > Actualitate > GAFĂ vestimentară INCREDIBILĂ. O vedetă de la Hollywood nu a fost atentă și a arătat TOT. Foto în articol
GAFĂ vestimentară INCREDIBILĂ. O vedetă de la Hollywood nu a fost atentă și a arătat TOT. Foto în articol

GAFĂ vestimentară INCREDIBILĂ. O vedetă de la Hollywood nu a fost atentă și a arătat TOT. Foto în articol

Fosta vedetă a Disney Channel, Debby Ryan, a făcut deliciul invitaților unei petreceri organizate de revista ”Marie Claire”, după ce rochia pe care o purta i-a purtat ghinion.

Vedeta de la Hollywood a purtat o rochie albă foarte elegantă, dar și foarte decoltată. Unul dintre sâni i-a ieșit afară, iar imaginea a fost imortalizată de toți fotografii prezenți acolo. Gurile rele spun că Debby ar fi făcut acest gest deliberat, deoarece cariera sa cam bate pasul pe loc de câțiva ani.

Debby Ryan este o actriță și cântăreață americancă. Ryan este cunoscută pentru rolul Bailey Pickett din producția originală Disney Channel The Suite Life on Deck. 

The Suite Life a făcut-o pe Ryan un idol adolescent și a devenit cel mai vizionat show pentru copii de la premiera sa în octombrie 2008. Ryan a început să joace in teatre profesioniste de la vârsta de 7 ani; în 2007 a apărut în filmul DVD Barney: Let's Go to the Firehouse și atunci a fost descoperită de cei de la Disney. Mai este cunoscută și pentru apariția în 2008 în filmul Longshots în rolul lui Edith.

În 2010 a interpetat în filmul 16 Dorințe în rolul lui Abby Jensen, care a devenit cel mai vizionat program în ziua premierii la Disney Channel și este unul dintre cele mai vizionate filme din televiziune. Ryan a interpetat în independentul film de teatru What If… care a avut premiera pe 20 august 2010.
În 2012 a jucat în filmul „Radio Rebel”, în rolul lui Tara.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News