Evenimentul Zilei > Monden > Gafă de proporții făcută de o vedetă din România. Critici dure la adresa ei – FOTO
Gafă de proporții făcută de o vedetă din România. Critici dure la adresa ei – FOTO

Gafă de proporții făcută de o vedetă din România. Critici dure la adresa ei – FOTO

Ruby a „comis-o” din nou! Celebra cântăreață din România își înnebunește mereu fanii cu fotografiile ei provocatoare, doar că de această dată efectul nu a fost același.

Ruby, o cântăreață foarte îndrăgită din România, și-a obișnuit deja fanii cu fotografii incendiare la care primea mii de aprecieri și comentarii în care aceștia își exprimau dragostea față de ea. Nu și-ar fi imaginat că ultima fotografie postată pe Instagram îi va aduce atâtea critici.

Foarte mulți dintre cei care au văzut fotografia postată de cântăreață au fost de părere că s-a bronzat prea mult, scrie Cancan.

„Te-ai bronzat, nu glumă”, a scris cineva, iar de aici, criticile au continuat să curgă: „Ai sprâncene urâte”, „Ți a fugit sprânceana?????????”, au fost câteva dintre comentariile care se tot repetă.

Dar internauții nu s-au oprit aici: „Ce au sprâncenele tale? ?? Pozele sunt ok, te strică sprâncenele..”, a comentat un alt fan.

Dacă până acum comentariile erau răutăcioase, unul dintre „admiratorii” lui Ruby a călcat-o pe bătături: „Ruby, te-ai inegrit foarte rau, cand ai venit la circ erai foarte frumoasa acum esti prea negra si urata”, a scris acesta.