Evenimentul Zilei > Monden > Gafă a lui Ion Țiriac? A spus totul despre banii Simonei Halep, chiar după nuntă. „Vai de mine… Mai avea încă 160 de milioane în plus”
Gafă a lui Ion Țiriac? A spus totul despre banii Simonei Halep, chiar după nuntă. „Vai de mine… Mai avea încă 160 de milioane în plus”

Gafă a lui Ion Țiriac? A spus totul despre banii Simonei Halep, chiar după nuntă. „Vai de mine… Mai avea încă 160 de milioane în plus”

Deși stă foarte bine la capitolul premii și a câștigat 37, 8 milioane de dolari din tenis, miliardarul Ion Țiriac, în vârstă de 82 de ani, spune că sportiva a făcut mai mulți bani pe teren decât în afara lui și dacă ar fi reprezentat o altă țară din câteva enumerate de el, ar fi avut șansa de a face mai mulți bani și de a-și crește încasările.

Sportiva de renume Simona Halep și-a asigurat un loc în istorie. Tenismena în vârstă de 30 de ani are două turnee de Mare Șlem în palmares și 64 de săptămâni petrecute în primul loc. Jucătoarea de tenis stă foarte bine și la capitolul premii – a câștigat din tenis 37, 8 milioane de dolari, aflându-se pe locul 4 all-time la acest capitol. Simona Halep a fost depășită doar de Serena, Venus Williams și Maria Sharapova.

Ion Țiriac, despre situația financiară a Simonei Halep: „A făcut mai mulți bani pe teren decât în afara lui”

Miliardarul Ion Țiriac însă spune că încasările sportivei Simona Halep ar fi putut fi de cinci ori mai mari dacă aceasta ar fi reprezentat o altă țară.

„Un jucător de tenis, mă refer la superstaruri, câștigă pe teren maximum 20%. Restul câștigă în afara terenului. De ce câștigă Federer de trei ori mai mult decât Djokovic? Pentru că Federer e deja unul care nu mai are națiune. Nadal e într-o țară bună, dar Spania nu e nici Germania, nu e nici Italia, nici Anglia, nici Franța, nici Statele Unite”, a declarat miliardarul Ion Țiriac într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Halep și-ar fi putut crește încasările. „Mai avea încă 160 de milioane în plus”

Fostul jucător a subliniat că Simona Halep și-ar fi putut crește încasările în situația ipotetică în care ar fi reprezentat o altă țară, potrivit sursei citate.

„Halep….Vai de mine și de mine, 37 de milioane, 40 de milioane (n.a. – bani câștigați din tenis). Dacă era din una dintre țările astea cinci, probabil că avea aceste 40 de milioane, dar mai avea încă 160 de milioane în plus. Ea a făcut mai mult pe teren decât în afara terenului”, a mai spus Ion Țiriac.

„Tenisul face un jucător să fie mult mai popular decât oricine altcineva din alt sport din această lume. Messi? Da, mare jucător, foarte popular, dar figura lui Nadal e de 100 de ori mai cunoscută decât cea lui Messi. De ce? Camera aia stă cinci ore pe zi pe el, în fiecare zi din an. Ca figură, e mult mai cunoscut decât președintele Statelor Unite”, a spus fostul jucător.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: