Mihai Gâdea a pus deoparte costumul elegant și a ales o ținută lejeră, purtând pe cap o șapcă.

„Foarte, foarte dor de Casa! Venim!”, a scris Mihai Gâdea în dreptul unei fotografii în care apare plimbându-se prin SUA alături de fiica sa.

Jurnaliștii Antena 3 și Antena 1 au obținut patru medalii de argint și două de bronz la New York Festivals and Film de la Las Vegas. Premiile au venit pentru materialele de la „În premieră", emisiune realizată de Carmen Avram, și pentru un material de la Observator, „Femei în Afganistan", al Soniei Simionov și al Loredanei Popovici.

Mihai Gâdea a spus că la această competiție participă „comunitatea internațională de jurnaliști de la toate rețelele importante de televiziune din Europa, SUA, Asia”, scrie DCNews.

„Antena 3 și Observator sunt printre cei mai buni din lume! Mulțumesc tuturor colegilor mei! Vreau să dedicăm toate medaliile telespectatorilor noștri care au fost alături de noi. Merită, fără niciun fel de îndoială, aceste medalii! Succesul îl împărțim cu toți cei care, în acești ani, au făcut parte din familia noastră, chiar dacă ei au fost undeva de acasă", a spus Mihai Gâdea, miercuri dimineață, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Te-ar putea interesa și: