Evenimentul ZileiMondenGâdea a luat o decizie foarte importantă în familia lui. Karyna Maisha este beneficiara

Gâdea a luat o decizie foarte importantă în familia lui. Karyna Maisha este beneficiara

Gâdea a luat o decizie foarte importantă în familia lui. Karyna Maisha este beneficiara
Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, i-a făcut o surpriză fiicei sale Karyna Maisha, care odată cu împlinirea vârstei de 18 ani a primit două cadouri de neuitat.

Astfel, cu ocazia majoratului, Mihai Gâdea i-a pregătit fiicei sale două momente care îi vor rămâne în memorie toată viaţa. Nu putea fi altfel când primeşti din partea părinţilor un Revelion în Dubai.

În plus, în familia Gâdea s-a decis că a sosit vremea ca Maisha să aibă profilul de Instagram accesibil pentru orice fan care este interesat de cariera ei artistică. Pentru cei care nu ştiau, trebuie spus că fata lui Gâdea este pasionată de cântat.

Karyna Maisha cântă de la 16 ani

În august, Karyna Maisha a împlinit 18 ani, dar încă din 2016 a lansat două piese, „Ordinary World” și „Somwhere only we know”, pe care le-a filmat în Poiana Brașov. Încă de atunci, fanii au încurajat-o să-şi urmeze chemarea spre scenă.

Totuşi, din cauza pandemiei de coronavirus, Karina nu a putut să-și serbeze majoratul la vremea respectivă, dar Mihai Gâdea și soția lui nu au rămas datori. Cei doi i-au un Revelion de vis în Dubai, unde nu există restricții majore impuse de Covid-19.

Totul a fost confirmat pe contul de Instagram al realizatorului TV, care a postat mai multe fotografii cu Karyna Maisha. Adolescenta apare îmbrăcată într-o superbă rochie aurie, la brațul tatălui său.

Profilul de Instagram este public

Şi cum unui artist nu-i stă bine fără un cont de Instagram pe care să ţină legătură cu fanii, tatăl şi mama Karynei au ajuns la concluzia că la 18 ani a sosit timpul ca profilul de Instagram al fiicei lor să fie public. Nu cu mult timp în urmă, acesta era privat.

Doar prietenii acesteia îi puteau vedea activitatea pe rețelele sociale, dar cu ocazia majoratului, lucrurile s-au schimbat și Mihai Gâdea a hotărât să-i acorde mai multă încredere și libertate fiicei sale.

La rândul ei, Karina a împărtășit imaginile de Revelion împreună cu mesajul „Să avem un an de aur” pe contul ei pe Instagram, @k.sworld. Odată postate, pozele celor doi au strâns mii de vizualizări. Nu au lipsit nici felicitările din partea unor personalități precum Nadia Comăneci, Carmen Brumă și Anastasia Soare.


Accesează: