Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela Prisăcariu a născut! Prima fotografie cu copilul lui Dani Oțil. „M-am topit”. FOTO
Gabriela Prisăcariu a născut! Prima fotografie cu copilul lui Dani Oțil. „M-am topit”. FOTO

Gabriela Prisăcariu a născut! Prima fotografie cu copilul lui Dani Oțil. „M-am topit”. FOTO

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți. Soția celebrului prezentator de la Antena 1 a publicat o poză pe Instagram, anunțându-și fanii că a născut, sâmbătă, 11 septembrie, un băiețel.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți

Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu copilul nou-născut, în timp ce îl ține la piept. Cei doi părinți nu au oferit publicului, însă, imagini cu chipul băiețelului. „M-am topit”, a fost mesajul notat de Gabriela Prisăcariu alături de fotografie.

sursă: Instagram

Cei doi actuali părinți au anunțat că așteaptă un copil în luna martie a anului 2021.„Voiam să vă spun acum ceva timp, dar mi-a luat-o Smiley înainte. A scos o melodie și am și eu una, dar mai am două versuri la ea. În ziua de azi, dacă nu faci ceva special, o statuie, nu există. Să mă felicitați când o să-l dau la facultate și nu o să fie un drogat. În fine, eu practic nu am făcut nimic, doar am stat”, declara atunci Dani Oțil.

sursă: Instagram

Ce lucruri îl îngrozesc pe Oțil în meseria de tătic

Discutând pe tema parenting-ului, mai exact despre sânii femeilor în alăptare, prezentatorul a comentat subiectul spunând că ”nu este pregătit” pentru două lucruri din activitatea de tătic: cu ”pompa de sân” și cu ”pompa de muc”.

”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a comentat Dani Oțil în cadrul unei emisiuni.

Actorul de film Mihai Bobonete a făcut publice, la scurt timp după declarațiile prezentatorului, mai multe detalii neștiute despre trecutul lui Dani Oțil, confirmate de acesta în emisiunea de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a recunoscut în emisiunea suscitată ca informațiile obținute de actorul din Las fierbinți sunt adevărate. Concret, Dani Oțil a supt de la biberon pana la vârsta de 6 ani. „Da, așa e…”, a fost reacția lui Dani Oțil în momentul în care a fost pus în fața adevărului ascuns din copilărie.

„Mai mult, ai dormit cu mama ta în pat până la vreo 15 ani și nu prea puteai să dormi decât dacă o țineai de (lobul – n.r.) urechii” , a fost continuarea șirului de dezvăluiri făcute de gazda podcastului Da bravo.

„Dar de unde ai informațiile astea?” , a fost reacția lui Dani Oțil. „Dar nici nu mai contează” , a fost răspunsul acordat într-o notă umoristică de Bobonete.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a menționat însă, că vârsta de 15 ani ar fi o exagerare. Potrivit acestuia, deși era învățat să doarmă cu mama sa, în jurul vârstei de 10-12 ani a trebuit să se mute în cameră cu fratele său. Ceea ce i-a produs o dezamăgire într-o oarecare măsură fiindcă nu se putea juca cu urechea acestuia, așa cum făcea când dormea cu mama sa.

„Nu am dormit chiar pana la 15 ani. Ca în multe familii, noi eram împărțiți. Eu dormeam cu mama și frate meu cu tata. La 10-12 ani m-am mutat cu fratele meu în cameră, ceea ce era nasol. Că nu puteam sa ma joc cu urechea lui”, a spus Dani Oțil gazdei sale.