Evenimentul Zilei > Social > Gabriela Firea, bolnavă de Covid după doza a treia. Cum se simte fostul primar al Capitalei
Gabriela Firea, bolnavă de Covid după doza a treia. Cum se simte fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea, bolnavă de Covid după doza a treia. Cum se simte fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a anunțat că este bolnavă de Covid-19 la doar trei săptămâni după ce a făcut a treia doză de vaccin.

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că s-a infectat deşi s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin anti-Covid-19. Ea a mai anunță că are o formă ușoară a bolii

Gabriela Firea: ”Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi, din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș, a scris fostul primar al Capitalei pe contul său de Facebook.

Gabriela Firea: Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi

Şi continuă în mesajul său: Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi”, a scris Firea.

Gabriela Firea subliniază în postarea sa că nu este de acord cu constrângerile, recomandările şi îndemnurile. În opinia sa, fiecare trebuie să gândească cum îi este mai bine şi să asculte doar de cei în care au încredere.

Vicepreședintele PSD:  Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane

”Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja. Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea”, a mai scris vicepreședintele PSD pe contul personal de socializare.

Reamintim că România a autorizat a treia doză de vaccin de pe data de 28 septembrie

Persoanele care doresc a treia doză de vaccin anti-Covid pot solicita o nouă injecție Pfizer sau Moderna pentru a-și reface protecția împotriva infectării.

“Având în vedere evoluția epidemiologică severă din România și necesitatea asigurării protecției maximale a cetățenilor împotriva maladiei COVID-19, membrii CNCAV au hotărât în unanimitate, pe baza datelor științifice disponibile, necesitatea administrării dozei de rapel, începând cu data de 28 septembrie, pentru toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua, cu oricare dintre vaccinurile pe baza de ARN mesager”, se arată într-un comunicat oficial.