Evenimentul Zilei > Social > Fundația Nadia Comăneci a realizat un spectacol grandios la a V-a ediție a spectacolului ”Feeria Crăciunului”
Fundația Nadia Comăneci a realizat un spectacol grandios la a V-a ediție a spectacolului ”Feeria Crăciunului”

Fundația Nadia Comăneci a realizat un spectacol grandios la a V-a ediție a spectacolului ”Feeria Crăciunului”

Fundația Nadia Comăneci a organizat luni, pe scena mare a Palatului Național al Copiilor din București, cea de-a cincea ediție a spectacolului ”Feeria Crăciunului”. 230 de copii, participanți la cursurile de dans modern și balet clasic, organizate de fundație în cadrul Programului MiniMe, precum și membri ai Corului MiniMe al fundației, au urcat pe scenă într-un spectacol unic, în aplauzele a 800 de spectatori.

 

Vis de iarnă cu toate personajele de iarnă

Sala Mare a Palatului Național al Copiilor a fost neîncăpătoare luni seara. Copii, părinți, bunici, au luat cu asalt și au ocupat până la refuz sala, în așteptarea unui spectacol extraordinar, pus în scenă cu măiestrie de echipa Fundației Nadia Comăneci. Coregraful Viviana German-Potlog, cu susținerea Iulianei Roca, Project Manager în cadrul Fundației Nadia Comăneci, a creat încă o poveste magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pentru al cincilea an consecutiv, spectacolul ”Feeria Crăciunului” a deschis sezonul sărbătorilor cu coregrafii speciale, în care peste 200 de copii de 3-12 ani au performat asemeni unor adevărați profesioniști, cu ani de experiență în spate. Citește continuarea pe evzmonden.ro