Evenimentul Zilei > Monden > Fulgy iese din scenă. De ce renunță fiul Clejanilor la postările de pe internet „Este ultimul meu story”
Fulgy iese din scenă. De ce renunță fiul Clejanilor la postările de pe internet „Este ultimul meu story”

Fulgy iese din scenă. De ce renunță fiul Clejanilor la postările de pe internet „Este ultimul meu story”

Fulgy, fiul rebel al Clejanilor, și-a anunțat fanii de pe internet că renunță la postările online și pleacă în vacanță la odihnă.

După ce a șocat, în ultimul timp, cu postările și cu comentariile sale online, Fulgy, fiul cel mic și rebel al lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani trage cortina. Acesta și-a luat la revedere de la urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, anunțând că pleacă în vacanță.

„Dragii mei, acesta este ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus cu emisiunea și cu tot, și să vă ajute Dumnezeu, cum m-a ajutat pe mine. Este totul ok, frații mei, familia mea, lucrurile se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, le-a transmis Fulgy, fanilor, pe Instagram.

La începutul lunii august, judecătorii au dispus că Fulgy trebuie să urmeze un tratament la o clinică de dezintoxicare.

Viorica de la Clejani e KO

Fulgy a scăpat de arestul la domiciliuFulgy a scăpat de arestul la domiciliu, după ce judecătorii au decis să fie cercetat sub control judiciar. Tânărul este obligat să meargă la dezintoxicare și nu mai are voie să conducă un autoturism sau să dețină arme.

Fulgy trebuie să meargă mereu la poliție ori de câte ori chemat, să anunțe dacă își modifică domiciliul, să nu părăsească orașul și să nu aibă niciun contact cu martorii din dosar.

Fulgy a fost plasat în arest la domiciliu pe 11 iulie, după ce a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul.

Insulte la adresa lui Mădălin Voicu

Anunțul de retragere vine după o serie de afirmații controversate, pe care le-a făcut Fulgy, despre membrii familiei sale și despre alte persoane din showbiz. În ultimul timp, el a amenințat și a jignit pe mai mulți dintre apropiații și colaboratorii părinților săi. Unul dintre cei vizați a fost și Mădălin Voicu, despre care a spus că nu are talent și că l-a dezamăgit.

„Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu […]? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine”, a spus Fulgy, într-un mesaj.

El l-a insultat pe Mădălin Voicu făcând referire la viața personală și de familie a acestuia.

„Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee. Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie […]”, a spus revoltat Fulgy.