Evenimentul Zilei > Monden > Fulgy are tupeu! A contactat o divă măritată și cu trei copii. Caută iar scandal
Fulgy are tupeu! A contactat o divă măritată și cu trei copii. Caută iar scandal

Fulgy are tupeu! A contactat o divă măritată și cu trei copii. Caută iar scandal

Mirela Vaida a anunțat că își caută asistent în emisiunea Acces Direct. Fulgy de la Clejani i-a propus Mirelei Vaida să fie el noul asistent din emisiune. Tânărul a considerat că este mai mult decât potrivit pentru acest post.

După plecarea asistentei Cosmina Adam de la Acces Direct, Mirela Vaida a anunțat își caută o nouă asistentă sau un nou asistent, iar propunerile nu au încetat apară. Fulgy i-a transmis un mesaj prezentatoarei prin care îi spunea se consideră perfect pentru acest post.

Fulgy, noul asistent Acces Direct

„Sărut mâna doamna Mirela Vaida. Am văzut că emisiunea dumneavoastră caută asistent. Mă întrebam de ce n-aş fi eu asistentul dumneavoastră. Sper că nu vă supăraţi că vă pun condiţîi şi chemaţi numai oameni care vin fără bani acolo la voi. Vă pup„, i-a transmis fiul Clejanilor realizatoarei de la Antena 1.

Platoul Acces Direct s-a schimbat

Noul sezon „Acces Direct” a început pe 6 septembrie cu multe surprize și un platou complet schimbat. Prima ediţie din acest sezon a fost lider de audienţă, depășind Știrile Pro Tv. O altă schimbare a fost ora la care emisiunea se difuzează. Emisiunea de succes începe acum la ora 16:30 și se termină la ora 18:00, de luni până vineri.

”O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! Se anunță schimbări de decor și sunt extrem de curioasă cum arata noul platou! Am emoțîi la fiecare reîntâlnire cu echipa și cu telespectatorii! Așadar, un fel de început de „an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocările necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i „directul”!”, a precizat Mirela Vaida.

Fulgy și-a schimbat viața

Fiul Clejanilor a decis își schimbe radical stilul de viață și vine cu  noi planuri de viitor. Tânărul i-a anunțat pe fani urmează deschidă o nouă colecție de haine și programul lui o fie unul cât se poate de disciplinat.

Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni, am antrenament; marți, piscină, antrenament; miercuri, călărie; joi, relaxare în parc; vineri, la fel. Am patru bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, șînă în față, șînă în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…”, a spus Fulgy.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: