Editura Evenimentul si Capital

Fuego ține dietă: „Aveam 110 kg, am scăpat de 16”

Autor: | | 0 Comentarii | 2097 Vizualizari

Paul Surugiu, cunoscut ca „Fuego”, întâmpină toamna cu proiecte spectaculoase. Are un nou look și se pregătește din 7 octombrie de lansarea unei super producții la TVR 2: show-ul de divertisment „Drag de România mea!”. Surprizele nu se opresc aici, iar în luna decembrie va porni la drum cu un turneu de colinde – „Călător la porțile cerului”, de pe 3 pe 27 decembrie şi tot atunci va lansa și un nou album de colinde.

Cu v oință și det erminare, P aul Surugiu a slăbit în doar şas e săptămâni, pest e 1 6 kilo grame. După spusele lui, tot ce a făcut a f ost să r enunțe la câteva aliment e pr ecum pâine, dulciuri, fruct e, sucuri, dar și prăj eli și cărnuri gr ase. Fuego spune că a mâncat cantități mai mici și a încercat, pe cât se poate, săși schimbe stilul alimentar. Asta a dus și la o r econfigurare a celui vestimentar. Mai nou, poate purta haine c are nu-i mai v eneau de 6 ani, așa cum s-a întâmplat cu sacoul pe c are l-a purt at la ultima ședință f oto pentru promovarea noii emisiuni.

Nu s-a mai atins de prăjituri

„Vreau să ajung la 88 de kilograme și să pot să mă simt în largul meu. Exagerasem în ultima perioada și-mi doresc, la propriu, să ajung la un stil de viață sănătos. Nimeni nu mă întreba dacă mi-e bine cu atâtea kilograme în plus. Am încercat, fără un r egim dr astic, fără cur e și list e de alimente c omplicate, să-mi schimb stilul de viață. Cred că aici e cheia și de aici vine si v oința în a r ezista „tentațiilor” ce apar pe parcurs. Știți doar că eu sunt un gurmand, un om pofticio s, dar uite că în apr oape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr , am găsit v arianta ideală de a ajung e la gr eutatea dorită, trecând, de la 110 la 9 4 de kilo grame. Nu am mai gustat nici o prăjitură, nimic, în toată această perioadă. Repet, eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc, pe cât se poate, să mențin stilul acesta. Încerc să fac și un minim de mișcare, să mănânc din trei în trei ore, să găsesc forță pentru a renunța la pofte și să nu exagerez noaptea, pe drumurile mele, cu mese îmbelșugate. M erele îmi sunt aproape acum, afinele și puțin pepene r oșu. În r est, cr edeți-mă, mănânc de toate, în c antități normale. Nu sufăr , n-am restricții, nu f ac un ef ort măreț”, a povestit Fuego.

Artistul se simte mai tonic

„Am găsit în s chimb acum v oința nec esară și am văzut că s e po ate, ast a pentru că miam dat s eama că e xagerasem la un moment dat, din c auza programului. Mă simt mult mai bine acum, sunt mult mai t onic și am mult mai multă ener - gie. Sigur că poate nu se aplică în c azul tutur or, dar aici a f ost rețeta mea minune, făcută de unul singur, cu voință. Am mânc at c e tr ebuie și am renunțat la multe lucruri nocive! Mi-am dat seama acum că se poate orice, atât timp cât vrei și cât poți să vezi dincolo de pofte!”, a mai spus P aul Surugiu.

Arșinel a plâns când i-a povestit lui Fuego despre soția lui

Despre c el mai r ecent proiect al său, show-ul de divertisment „Drag de România mea!”, artistul spune că v a fi o e xplozie de emoții. Simbolurile țării, dar și toți cei care au definit R omânia prin munc a lor, vor fi aduși de Fuego în f ața telespectatorilor, premiați și aplaudați la s cenă deschisă, pentru fiecare clipă pusă în r ealizarea mes eriei lor nobile, fie că sunt artiști, sportivi, actori, doctori, vedete care ne-au făcut mândri de nenumărate ori și-au demonstr at că orice e posibil. Artistul va debuta în calitate de prezentator pe 7 octombrie, de la ora 15.00, în fiecare duminică, la TVR 2.

S-a simțit copleșit în fața invitaților

Soarta Elenei Udrea, DECISA! Veste de ULTIMA ORA, din Costa Rica

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI