Artistul a declarat recent că a preferat să se izoleze acasă, departe de Capitală și de pericolul pe care îl presupune aglomerarea urbană. Fuego preferă aerul de munte în locul noxelor din Bucureşti, fapt pentru care locuiește de 15 ani în Vălenii de Munte, Județul Prahova. Pentru proiectele personale, acesta preferă să facă naveta în Capitală.

„Am fugit întotdeauna de oraș, de aglomerație. Mi-am luat măsuri de precauție, evit cât se poate posturile de televiziune care trâmbițează știri nerealistice, spun asta nu în calitate de prezentator al unei emisiuni de cultură și divertisment muzical.

Pare că întreaga lume și-a luat o pauză, și stă îngrijorată de situația medicală și haosul ce se propagă cu repeziciune. Nu putem face multe decât să stăm acasă să așteptăm ca planeta să-și revină.

Nu sunt cele mai fericire vremuri, iar ideea aceasta, de a sta acasă, poate da roade bune atât asupra sănătății, cât și asupra sufletului nostru. E bine să fim raționali în această perioadă, serioși și să avem un dram de pozitivitate.

Atitudinea aceasta conștiincioasă nu poate avea decât efecte pozitive și credeți-mă că rapid, cu liniște, vom trece peste această încercare dificilă”, ne-a declarat solistul care este chiar încântat de activitățile sale.

Pictez, îmi pun ordine în lucruri, compun, citesc, mă redescopăr! Apoi vizionez o mulțime de filme și seriale pe care le-am ratat în ultimii ani! Cred că dacă suntem aplicați, n-avem cum să ne plictisim!

Vă propun ca duminică să luați o pauză de la știri și să spuneți odată cu mine  ”Drag de România mea”. Nu fac eu reclamă, dar mă gândesc că nu m-aș plictisi deloc dacă aș urmări emisiunea muzicală de la TVR 2 (ora 15.00).

Are conținut, are bucurie și poate sta oricând în rândul lucrurilor pe care-i păcat să le ratezi”, a declarat Paul Surugiu pentru libertatea.ro.