Decizie inedită luată de conducerea postului Antena 1! Viviana Sposub, fosta prezentatoare a rubricii meteo, și-a anunțat în direct telespectatorii că și-a dat demisia, la numai un an de când lucra la televiziune.

Motivele pentru care ”Fata de la meteo” a fost concediată de Antena 1 au rămas o perioadă necunoscute, scrie .cancan.ro.Viviana Sposub, în vârsta de 22 de ani, a absolvit cursurile Intact Media Academy și a Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.Deoarece a vrut să facă o carieră în televiziune, s-a prezentat la trustul Intact, unde a ajuns să prezinte rubrica ”Meteo” a Observatorului, reușind să cucerească mulți telespectatori prin prezența ei și prin sex-appeal.

După un an de când a prezentat rubrica meteo, frumoasa șatenă a anunțat în direct, în luna iunie , că a prezentat, pentru ultima dată, rubrica Meteo. La sfârsitul emisiunii, Viviana și-a anunțat demisia în direct, spre surprinderea telespectatorilor. „A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie să se încheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a declarat Viviana pe post.

Viviana, nelipsită de la festivaluri
Chiar dacă prezenta rubrica meteo, Viviana Sposub avea ca pasiuni muzica, ea făcând pian și canto timp de 12 ani. Viviana era și vloggeriță dar și o fană a festivalurilor, lucru care nu le-a plăcut șefilor din trustul Intact, potrivit unor surse Cancan.ro. Viviana a solicitat mai multe zile libere în perioada în care urmau să aibă loc festivalurile, aceștia fiind de acord . Relațiile de colaborare s-au rupt după ce vedeta, proaspăt întoarsă dintr-o vacanță, a cerut alte zile libere pentru a pleca în alt miniconcediu.

Te-ar putea interesa și: