Evenimentul Zilei > Actualitate > Frumoasele erotice urcate pe perete. Pentru prima dată şi o femeie cu dimensiuni mari | GALERIE FOTO
Frumoasele erotice urcate pe perete. Pentru prima dată şi o femeie cu dimensiuni mari | GALERIE FOTO

Frumoasele erotice urcate pe perete. Pentru prima dată şi o femeie cu dimensiuni mari | GALERIE FOTO

Sunt aşteptate cu mare interes la fiecare sfârșit de an.

Faimosul calendar Pirelli, așteptat cu mare interes la fiecare sfârșit de an, „deoarece mulţi vor să îşi pună….pe perete aceste femei incitante” (după cum comentează analiştii) și-a dedicat ediția pentru 2015 – lansată marți, la Milano, celor mai sexy femei din lumea modei. Prezentate în haine sumare din latex, informează www.harpersbazaar.

Fotografiile au fost realizate de către Steven Meisel, în numai cinci zile din luna mai, într-un studiou din New York și se deosebesc puternic de imaginile din anii anteriori, care aveau ca fundal peisaje paradisiace sau diferite mesaje.

Este o întoarcere la clasicul calendar erotic de perete, după cum a declarat chiar Steven Meisel. 'Am vrut să creez, mai degrabă, 12 postere, în care femeile, cu întreaga lor senzualitate, să fie protagonistele absolute', a explicat artistul specializat în fotografie de modă.

Cele 12 femei alese pentru 2015 'sunt modele estetice de referință pentru lumea actuală și reprezintă stereotipuri pe care moda sau sistemul le impun acum', a spus fotograful. 'Dorind să limitez folosirea de haine și accesorii cu o maximă libertate creatoare — a mai spus el, mi s-a părut foarte stimulativ să mă joc cu culorile, machiajul și materialele. A fost foarte plăcut'.

Cele mai apreciate

Fotomodelele au îmbrăcăminte foarte mulată din latex, realizatorii calendarului — care va apărea în numai 17.000 de exemplare tipărite — vrând să amintească în acest fel de noutățile din lumea modei și să dea o notă de umor imaginilor.

Ca întotdeauna, pentru Pirelli au pozat unele dintre cele mai apreciate top-modele ale momentului: Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russel, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss și Anna Ewers.

Este însă pentru prima dată, în istoria de 50 de ani a acestui calendar, când apare și un fotomodel cu dimensiuni generose. Este vorba despre americanca Candice Huffine, prezentată într-un corset negru, incapabil să-i ascundă nurii.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: