Evenimentul Zilei > Actualitate > Frumoasa SOMNAMBULĂ. Cum a ajuns această fată în pragul morţii | GALERIE FOTO
Frumoasa SOMNAMBULĂ. Cum a ajuns această fată în pragul morţii | GALERIE FOTO

Frumoasa SOMNAMBULĂ. Cum a ajuns această fată în pragul morţii | GALERIE FOTO

O tânără de 24 de ani din Marea Britanie a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la fereastra unui hotel din Malaga.

Amy Wigfull se afla într-o vacanţă de trei zile cu mai multe rude pentru a sărbători ziua de naştere a mamei sale. În timpul unei episod de somnambulism, fata a plonjat 15 metri în gol, de la fereastra camerei sale. A suferit mai multe fracturi grave şi a fost transportată la un spital din Spania în stare critică.

Medicii spun că tânăra a supravieţuit miraculos deoarece era într-o stare de "somn relaxat" în care corpul devine foarte mobil.

Testele au confirmat că fata nu consumase băuturi alcoolice sau droguri.

Familia sa încearcă acum să strângă 20.000 de euro pentru a o aduce acasă, în Marea Britanie, deoarece nu avea o asigurare de călătorie.

"Suntem devastaţi, dar suntem conştienţi că este foarte norocoasă că a supravieţuit. Nu ne vine să credem. Faptul că dormea i-a salvat viaţa. Este pentru prima dată când a fost somnambulă. A plecat din pat la baie şi s-a urcat de fereastră, de unde a căzut", a declarat mătuşa fetei, potrivit mirror.co.uk.

Doctorii nu ştiu cum va evolua starea de sănătate a tinerei, care va mai avea nevoie de cel puţin patru operaţii, fiecare costând peste 10.000 de euro.