Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry divorțează de Meghan? Căsătoria lor e condamnată. Dezvăluiri nemiloase
Prințul Harry divorțează de Meghan? Căsătoria lor e condamnată. Dezvăluiri nemiloase

Prințul Harry divorțează de Meghan? Căsătoria lor e condamnată. Dezvăluiri nemiloase

Fratele vitreg al lui Meghan Markle a spus că zilele prințului Harry sunt numărate alături de ducesa de Sussex, mergând pe ideea că prima căsătorie a durat doar doi ani.

Căsătoria ducilor de Sussexes este condamnată, a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle. Mai precis, Thomas Markle Jr, în vârstă de 55 de ani, din Oregon, a declarat: căsătoria lui Meghan cu prințul Harry este condamnată.

În spotul de promovare, Markle Jr susține că Meghan a „umblat peste tot”, din acest motiv a avut loc divorţul de primul ei soț, producătorul american de film Trevor Engelson. Markle Jr. merge mai departe cu afirmațiile şi  spune că „Harry este pe post de tocat”.

Markle Jr: „Tipul cu care s-a căsătorit prima dată l-a folosit peste tot și apoi  l-a aruncat”

Meghan s-a căsătorit cu Trevor Engelson, 44 de ani, în septembrie 2011, dar s-au despărțit după doar 23 de luni, în august 2013, invocând diferențe ireconciliabile.

El s-a recăsătorit cu Tracey Kurland, fiica fondatorului trustului de investiții Stanford Kurland și moștenitoare a unei averi de milioane de dolari. Spotul de promovare al emisiunii Big Brother îl arată apoi pe Markle Jr în camera Big Brother, pregătindu-se să scrie o scrisoare ducelui și ducesei de Sussex în care începe aşa: „Dragi Meghan și Harry, primul lucru pe care vreau să-l spun pentru amândoi …”

După ce a fost selectat la Big Brother, Markle Jr. a făcut mai multe comentarii despre sora sa și despre căsătoria ei cu prințul Harry. El spune că l-a avertizat pe prințul Harry că sora lui este „foarte superficială” şi că „îi va ruina” viața.

În prima reclamă a emisiunii difuzată când a ajuns la casa Big Brother, CBB, aflat într-o limuzină, el a spus: „Sunt fratele lui Meghan Markle, sunt cel mai mare frate al lor şi i-am spus prințului Harry că ea îți va strica viața deoarece este foarte superficială.

Și când a fost întrebat despre ce simte deoarece nu este invitat la nunta lui Harry și Meghan, el a spus: „Nu sunt supărat, ci doar nedumerit. Este dureros, având în vedere cât de apropiaţi am fost odată. Sunt confuz și puțin derutat”.

Markle, care este singurul fiu al lui Thomas Markle, acesta mai având o fată şi pe Meghan din altă căsătorie. Fratele locuia cu tatăl lor Thomas, sora Samantha Grant, cunoscută și sub numele de Samantha Markle și mama vitregă Doria Ragland când s-a născut Meghan în 1981.

Fratele lui Meghan este fost montator de ferestre care a fost căsătorit timp de 11 ani cu Tracy Dooley până când au divorțat în 2001 și au avut doi fii – Thomas și Tyler Dooley.

El și-a descris sora vitregă drept o „falsă” și o „femeie superficială, vanitoasă”

De asemenea, fratele înstrăinat a atacat-o pe Meghan, în vârstă de 40 de ani, pentru că l-a exclus din viaţa sa pe tatăl lor, Thomas Markle Sr, după ce a început să o bârfească în presa de scandal.

În 2018, în timpul unui interviu acordat DailyMail.com, Markle a spus că ducesa de Sussex ar fi putut să facă față problemelor familiei sale „diferit de la început” și să evite ruptura cu tatăl ei. El a spus: „Este capabilă să facă orice, trebuie doar să vrea să o facă. Dacă dorește să repare relaţia noastră, în orice caz, poate să facă asta. Dar trebuie să vrea să o facă…, a mai spus tatăl lui Meghan.

Alte vedete care s-au alăturat lui Markle în casa Big Brother australian includ pe Caitlyn Jenner, actorul Luke Handley, fosta asistentă a lui Trump, Omarosa și jucătorul NRL Matt Cooper.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: