Evenimentul Zilei > Actualitate > Fotomodelul britanic răpit în Italia putea să ajungă HRANĂ PENTRU TIGRII milionarilor arabi!
Fotomodelul britanic răpit în Italia putea să ajungă HRANĂ PENTRU TIGRII milionarilor arabi!

Fotomodelul britanic răpit în Italia putea să ajungă HRANĂ PENTRU TIGRII milionarilor arabi!

Cel puţin trei fete pe săptămână ajung sclave în ţările arabe, iar când cumpărătorul se satură de ele, pot ajunge hrană pentru tigri! Așa susține fotomodelul britanic răpit în Italia!

Fotomodelul Chloe Ayling, în vârstă de 20 de ani, a fost chemată la Milano pentru o şedinţă foto falsă, aranjată prin agenţia de impresariat care se ocupa de ea, scrie Reuters. Tânăra a ajuns în oraşul italian pe 10 iulie.

Atunci când a mers la adresa unde trebuia să fie studioul foto, Ayling a fost atacată, drogată, băgată în portbagajul unei maşini şi dusă într-un sat de lângă Torino, unde a fost ţinută ostatică de Lukasz Pawel Herba, originar din Polonia.

Apoi, Herba l-a contactat pe agentul lui Ayling, căruia i-a cerut să plătească 300.000 de dolari, pentru ca tânăra să nu fie vândută ca sclavă sexuală. Agentul a alertat poliţia.

Herba şi-a eliberat victima pe 17 iulie şi a însoţit-o la Consulatul britanic de la Milano, unde a fost arestat. Fotomodelul spune că răpitorul său a decis să o elibereze după ce a aflat că are un copil.

Anchetatorii au descoperit că polonezul a organizat mai multe licitaţii pe internet ca să vândă fete răpite.

Chloe Ayling a declarat că atacatorul i-ar fi spus că fetele urmează să ajungă în ţările arabe şi că cel puţin trei pe săptămână sunt vândute, iar când cumpărătorul se plictiseşte de ele, acestea ajung hrană tigrilor, notează Huffington Post.

Tânăra a mai spus anchetatorilor că Lukasz Pawel Herba i-a mărturisit că suferă de leucemie şi că are nevoie de bani pentru a-şi plăti tratamentul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: