Monica Olsen (32) a renunțat, în 2003, la cariera de fotomodel pentru a se mărita cu magnatul Dino Guglielmelli, care și-a clădit averea pe afaceri în domeniul deșeurilor și, mai noul, al vitaminelor. După ce-a născut două fetițe, Monica a vrut să-și reia cariera și, în primă fază, și-a lansat propria linie de creme, intenționând apoi să producă un film al cărui personaj principal să fie tocmai ea.

Însă, încercările ei de a se relansa, acum patru ani, în lumea modei au fost constant subminate de soțul afacerist, iar punctul culminant a fost când Dino a aflat că soția lui a participat la o ședință foto pentru promovarea unor articole de lenjerie intimă.

Într-un final, cei doi au pus capăt relației și au început să se judece pentru custodia fetițelor, iar la câteva luni după Monica a aflat că soțul ei a vrut să angajeze pe cineva să o omoare.

"Devenise îngrozitor de gelos și nu putea suporta ideea că alți bărbați se holbează la fotografiile cu soția lui apărute în reviste de tipul Maxim. Iar picătura care a umplut paharul a fost ședința foto din 2012, Dino susținând că Monica a devenit prea apropiată de fotograf. I-a spus că s-a terminat cu ședințele foto și că rolul ei este acela de a avea grijă de fetițe. Atunci Monica și-a dat seama că trebuie să-l părăsească, iar Dino a luat-o razna și atunci se presupune că a apelat la serviciile unui asasin plătit", au declarat surse apropiate anchetei.

Astfel, în octombrie anul trecut, Poliția Los Angeles l-a arestat pe Guglielmelli sub acuzația de tentivă de omor. Omul de afaceri i-ar fi oferit 80.000 de dolari unui fost militar, care l-a denunțat la poliție și apoi l-a înregistrat în timpul unei întâlniri aranjate

Te-ar putea interesa și: