Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai sexy fotomodel din SUA și-a uimit fanii! Nimeni n-a crezut că este însărcinată în luna a V-a – FOTO
Cel mai sexy fotomodel din SUA și-a uimit fanii! Nimeni n-a crezut că este însărcinată în luna a V-a – FOTO

Cel mai sexy fotomodel din SUA și-a uimit fanii! Nimeni n-a crezut că este însărcinată în luna a V-a – FOTO

Un fotomodel celebru a uimit internetul, după ce a postat pe contul său de socializare o fotografie în care susținea că este însărcinată în cinci luni. Fanii au rămas uimiți și nu au putut înțelege cum de o femeie să arate atât de bine la câteva luni de sarcină.

Sara Stage, un fotomodel cunoscut din Los Angeles, a postat pe Instagram o imagine, în care apare în costum de baie. Fotomodelul apare în fotografie cu băiețelul ei care îi mângâie cu tandrețe burtica. Abdomenul Sarei era însă la fel de tonifiat ca și pe vremuri, atunci când poza lasciv în reviste pentru adulți.

Fotomodelul de 33 de ani se relaxează pe plaja Ventura din Los Angeles, împreună cu copilul eu de doi ani, James. Poza nu ar avea nimic special, dacă Sara nu anunța cu această ocazie că este însărcinată ciu al doilea său copil, în luna a cincea.

De atunci, vedeta a mai postat imagini cu ea însărcinată, demonstrând că se poate menține în formă indiferent de cât de mult crește bebelușul în pântecul ei.