Evenimentul Zilei > Actualitate > A vrut să aibă FUNDUL mai frumos ca a lui Kardashian! Cum arată fotomodelul brazilian după zeci de operații estetice – FOTO
A vrut să aibă FUNDUL mai frumos ca a lui Kardashian! Cum arată fotomodelul brazilian după zeci de operații estetice – FOTO

A vrut să aibă FUNDUL mai frumos ca a lui Kardashian! Cum arată fotomodelul brazilian după zeci de operații estetice – FOTO

Orice lucru folosit în exces duce, în general, la dependență și poate determina apariția efectelor negative. Obsesia pe care un fotomodel brazilian o are pentru operațiile estetice, dar și pentru formele vedetei Kim Kardashian a determinat-o să ia decizii extreme.

Jennifer Pamploma, un fotomodel brazilian, în vârstă de 42 de ani a cheltuit deja 470.000 de dolari pe operații estetice, incluzând liposucții, rinoplastii, ajustarea sânilor cu silicoane.

Pamploma are acum un nou obiectiv. Să aibă un func mai bombat decât a lui Kim Kardashian. De curând, fotomodelul a apelat la o operație prin care și-a injectat doi litri de grasime.

Dacă la începutul șirului lung de operații estetice, Jennifer Pamploma era cât de poate de sexy, obsesia pentru operațiile estetice au dus-o într-o altă extremă.

Fotomodelul a ignorat faptul că, pentru a avea fundul lui Kim Kardashian, ar trebui să aibă și corpul la fel de bine proporționat.

În galeria foto veți putea vedea cum arată Pamploma acum. ce credeți, fundul ei seamănă cu a lui Kardashian?

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: