Evenimentul Zilei > Actualitate > O tânără fotomodel se ARUNCĂ de la ETAJUL ŞASE ca să nu fie VIOLATĂ, dar sfârşeşte în CĂTUŞE
O tânără fotomodel se ARUNCĂ de la ETAJUL ŞASE ca să nu fie VIOLATĂ, dar sfârşeşte în CĂTUŞE

O tânără fotomodel se ARUNCĂ de la ETAJUL ŞASE ca să nu fie VIOLATĂ, dar sfârşeşte în CĂTUŞE

Tânăra Ekaterina Steţiuk - fotomodel, potrivit declaraţiilor sale s-a aruncat de la fereastra unui hotel din Dubai pentru a se salva de zgârieturile bruscările unui întreprinzător din SUA. Dar cel acuzat are o variantă diferită care, culmea, a fost crezută de poliţie.

Deci ştim versiunea fetei. Aceasta se află acum sub supravegherea poliţiei pe patul de spital. Ciudat, dar adevărat: acuzaţiile fetei, de fapt, au fost contrazise de bărbat care a afirmat că el a fost cel agresat.

Mama fetei neagă totul: ''Agresiunea s-a petrecut la începutul lui martie. Un bărbat, un străin, mi-a atacat fiica, luând-o de cap şi punându-i cuţitul la gât. Ea a încercat să se salveze aruncându-se de la etajul 6. Spre norocul ei n-a murit, dar s-a ales cu răni foarte grave, iar acum nu poate merge. Nu înţeleg cum e posibil ca un bărbat agresat să aducă în stare o fată să se arunce de la etaj?''. Ascultând şi alte variante, Ekaterina Steţiuk ar fi mult mai mult decât un model obişnuit şi s-ar afla în oraşul din Emiratele Arabe pentru a practica meseria de escortă. Acum, tânăra de 22 de ani, va trebui să se supună la numeroase intervenţii chirurgicale, dar medicii speră ca va putea merge din nou.

Alte voci afirmă că ar fi fost logic ca poliţia din Dubai să-l aresteze pe bărbat, era mult mai logic. Cum te poţi gândi că o fată la 20 de ani se aruncă de la etajul 6 fără niciun motiv. Fiindcă în orice ţară civilizată din lume în aceste situaţii, bărbatul ar fi fost aruncat imediat în puşcărie, fiindcă femeia în astfel de situaţii este victimă în 99% din cazuri. Dar…având în vedere optica arabilor privind supremaţia bărbatului, cu atât mai mult cu cât e american, nu trebuie să ne mirăm, notează Huffingtonpost.