Evenimentul Zilei > Monden > Fotografiile din casa Serenei Williams care vă vor da pe spate
Fotografiile din casa Serenei Williams care vă vor da pe spate

Fotografiile din casa Serenei Williams care vă vor da pe spate

Serena Williams nu face un secret din intimitatea propriei case. Din contra. Ea le-a prezentat editorilor de la revista Architectural Digest noua ei locuință. Să vedeți cât cuprinde casa.

Fotografiile din casa Serenei Williams au să vă dea pe spate. Acasă la celebra tenismenă  se găsesc inclusiv spații care ar fi apreciate de „tocilari”, scriu reporterii, inclusiv un loc dedicat pentru karaoke. Printre numeroase obiecte de lux și trofee apare, în biroul sportivei, un scaun de gaming absolut neobișnuit. E alb cu roz. Neobișnuită nu e cromatica. Ci prețul.

Deși și-ar permite orice model de scaun de gaming de pe piață, acasă la Serena Williams se găsește un scaun ieftin. Acesta costă doar 190 de dolari. Este vorba de modelul „Zeanus Pink Ergonomic Gaming Chair for Girl”, poate fi comandat în magazine online precum cel al Newegg.

Fotografiile din casa Serenei Williams au să vă dea pe spate

Scaunul folosit de Serena Williams pare confortabil. De altfel, este cunoscut faptul că Serena Williams este pasionată de jocurile video. Cu ani în urmă ea a și promovat produse din domeniu, de exemplu consola Nintendo Switch. Mareea tenismenă a și a lansat un joc video pentru Snapchat în parteneriat cu Gatorade.

Citiți articolul integral și vizualizați imaginile în Rețete și vedete.