Fotografiile cu Kate Middleton topless, publicate şi într-un cotidian irlandez

Fotografiile cu Kate Middleton topless, publicate şi într-un cotidian irlandez

Cotidianul irlandez Daily Star a reprodus astăzi fotografiile cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, fără sutien apărute în revista franceză Closer şi care au stârnit indignarea prinţului William şi a soţiei sale, relatează AFP şi AP.

"Ne confruntăm cu situaţia ridicolă în care elitele sunt protejate de presă", a explicat pentru BBC redactorul-şef al ziarului, Mike O'Kane.

"Dacă fotografiile sunt făcute de pe un drum public, avem dreptul să le publicăm, dacă nu primim un ordin în sens contrar. Încercăm să vindem cât mai multe exemplare, nu-mi voi cere scuze pentru asta", a adăugat redactorul-şef.

Fotografiile cu Kate, făcute vara aceasta în sudul Franţei pe o proprietate privată, "nu sunt diferite de cele ale altor celebrităţi, ca Rihanna sau Lady Gaga", a mai spus acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, a continuat el, soţia prinţului William, care este al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, "nu este viitoarea regină a Irlandei, deci singurul loc unde acest lucru poate provoca furie este Marea Britanie".

Mike O'Kane a ţinut să mai menţioneze că pozele controversate sunt de "foarte, foarte bun gust".

Până acum, ele nu au fost însă publicate de niciun ziar britanic, în schimb revista italiană Chi a anunţat sâmbătă că le va difuza luni.

Ducele şi ducesa de Cambridge au anunţat vineri că au dat în judecată revista franceză Closer. CITIŢI ŞI:

  • Scandal monstru în Marea Britanie. Fotografii topless cu Kate Middleton
  • Casa Regală Britanică îi dă în judecată pe francezii care au publicat fotografiile cu Kate aproape GOALĂ
  • SCANDALUL fotografiilor TOPLESS cu ducesa de Cambridge. VEZI IMAGINILE ŞI REACŢIA Casei Regale şi a presei britanice
  • SCANDAL MONDIAL. Kate Middleton în vizită la moschee: SEAMĂNĂ CU SOACRA DIANA! Peste ea mai vine şi un scandal topless | VIDEO