Evenimentul Zilei > Monden > Fotografii înfricoșătoare cu toalete din şcoli. Zeci de imagini fac înconjurul lumii cu WC-uirile premiate de un brand celebru. FOTO
Fotografii înfricoșătoare cu toalete din şcoli. Zeci de imagini fac înconjurul lumii cu WC-uirile premiate de un brand celebru. FOTO

Fotografii înfricoșătoare cu toalete din şcoli. Zeci de imagini fac înconjurul lumii cu WC-uirile premiate de un brand celebru. FOTO

Un concurs inedit a fost lansat de un brand celebru cu produse de curățenie. Participanții la concurs trebuiau să trimită imagini cu cele mai urâte toalete din şcoli. Imaginile sunt de nedescris.

Concursul nu a făcut decât să scoată la suprafață starea „înspăimântătoare” a toaletelor din şcolile rusești. Brandul de produse de curățare Domestos a anunțat câștigătorii concursului pentru cele mai proaste toalete din Rusia.

Reacțiile pe social media au fost extrem critice în timp ce au apărut zeci de imagini cu toalete școlare  publicate după ce au fost trimise campaniei de marketing a mărcii britanice.

Concurența pentru produsele de curățare arată starea „înspăimântătoare” a toaletelor școlare rusești

„Acestea sunt fotografii înfricoșătoare”, a scris pe Twitter Andrei Pivovarov, directorul executiv al Open Russia, o mișcare pro-democrație fondată de criticul de la Kremlin, Mihail Khodorkovsky . Competiția relevă „lipsa de respect monstruoasă a copiilor din partea statului, care nu renovează școlile de ani de zile”, a spus el.  Iar alți utilizatori online au condamnat corupția oficială și risipa, în timp ce unii l-au ridiculizat pe președintele Vladimir Putin.

Un comentator dezgustat: Hai să dăm vina pe Occident, CIA

„O acțiune anti-rusă, anti-Putin a fost luată de marca Domestos. Toată lumea a văzut starea dezgustătoare a toaletelor școlare din marea Rusie”, a scris pe Twitter popularul blogger Rustem Adagamov.

„Ar fi necesar să ne dăm seama cine se află în spatele acestei acțiuni – CIA sau Departamentul de Stat?” a spus el, batjocorind oficialii ruși pentru că au dat vina pe Occident la multe probleme interne.

Mai multe imagini care au fost premiate puteţi viziona pe site-ul oficial unde s-au anunţat şi câştigătorii

Erau atât de multe toalete în condiții oribile, încât Domestos a mărit numărul câștigătorilor la șase. În comentariile prezentate la unele dintre fotografii, participanții s-au plâns că toaletele școlii nu au fost reparate de ani de zile.

Într-o serie de imagini nu există pereți despărțitori între toalete, gresie și tencuială căzută, iar unele nu au fost curățate niciodată.

O toaletă din orașul Gus-Khrustalny, din regiunea Vladimir, a primit cele mai multe voturi

Potrivit autorului aplicației, copiii îşi calculează în aşa fel timpul pentru a merge acasă să-şi facă nevoile fiziologice. Iar toate școlile care au fost incluse în concurs vor primi pe o perioadă de un an de zile produse de curățare Domestos, relatează rferl.org.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: