Evenimentul Zilei > International > Fotografii inedite cu fiica cea mare a lui Vladimir Putin. Cine este Maria Vorontsova
Fotografii inedite cu fiica cea mare a lui Vladimir Putin. Cine este Maria Vorontsova

Fotografii inedite cu fiica cea mare a lui Vladimir Putin. Cine este Maria Vorontsova

Vladimir Putin își ține viața privată departe de lumina reflectoarelor, dar o serie de imagini cu fata cea mare, Maria Vorontsova, au ieșit la iveală. Internauții au observat că aceasta seamănă izbitor cu soția președintelui.

Președintele rus a fost căsătorit cu Ludmila Putin, iar la scurt timp după divorț au apărut zvonuri cum că acesta s-ar fi căsătorit cu o campioană olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva. Apropiații au dezvăluit că sportiva l-a făcut tătic pe Putin, dar acesta a refuzat să ofere declarații.

Președintele rus are doua fete pe care le ține departe de viața publică.

Noi detalii despre fetele lui Putin

Maria s-a născut în 1985, iar Ekaterina un an mai târziu. Cunoscuții au declarat președintele este deja bunic, dar nu a existat nici o confirmare. Vladimir Putin nu a povestit niciodată despre fetele lui și nici despre mediul în care acestea lucrează, dar Maria Vorontsova a fost surprinsă pe 13 octombrie la Forumul Femeilor din Sankt Petersburg.

Aceasta a apărut in imaginile publicate de jurnalistul rus Alexei Venediktov, în timp ce ținea un discurs în cadrul ”Forumului Femeilor”. Vladimir Putin a fost prezent la deschiderea celui de-al treilea Forum Eurasiatic al Femeilor, care a început în Palatul Taurida al gloriosului oraș de pe Neva, același Sankt Petersburg.

Maria și fata cea mică a președintelui s-au născut pe teritoriul fostei Republici Democrate Germane, perioadă în care tatăl lor lucra în calitate de agent KGB. Noi detalii au ieșit la iveală, cele doua vorbesc fluent limba germană, engleză și franceză, iar Ekaterina știe și coreeana. Fetele lui Putin locuiesc și își desfășoară activitatea în Rusia.

Prima fată a cuplului a început școala la Dresda după care a continuat studiile într-un gimnaziu german din Sankt Petersburg. A frecventat și cursurile unei școli cu profil german din Moscova unde învățau copiii diplomaților. Se zvonește cum aceasta este căsătorită cu un om de afaceri olandez. Mezina familiei a divorțat de fiul lui Nikolay Shamalov, coproprietar al Rossiya Bank.

Maria seamănă izbitor cu mama sa

Internauții au ajuns la concluzia că fata cea mare a președintelui rus seamănă izbitor cu mama sa și foarte puțin cu tatăl său. Din imaginile apărute pe Internet se vede că cele două au foarte multe lucuri în comun: culoarea tenului, părul blond, expresia facială.