Lasă-mă, papa, la mare, vreau distracție și soare. Așa pare să-i fi cântat Alexia tatălui său Alexandre Eram, iar soțul Andreei Esca nu a stat prea mult pe gânduri. El si-a lăsat fiica la mare, însă nu oricum, ci în compania mamei sale și a fratelui său.

Alexia Eram se transformă ușor ușor într-o tânără superbă. Îl înțelegem pe Mario Fresh pentru că a avut toate motivele să se îndrăgostească de fiica celebrei prezentatoare. Alexia, care se află fără iubit în vacanță, a încins nisipul în Grecia. Ea și-a etalat la plajă silueta de care are mare grijă și a făcut și o adevărată ședință foto în acest sens.

Pe numele său real Mario Galatan, Mario Fresh este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România a început relația cu Alexia Eram în vara lui 2016, povestea de iubire care a evoluat rapid, cei doi având numeroase planuri de viitor împreună. Acum însă ei se află la sute de kilometri distanță.

Și pentru că Alexia Eram are o legătură strânsă cu prietenii săi virtuali, frumoasa fiică a Andreei Esca a încântat privirile internauților cu mai multe poze sexy din vacanța din Grecia, scrie spynews.ro.