Evenimentul Zilei > Monden > Fotografii din intimitatea Cristinei Ich. Familia Pițurcă nu a mai putut ascunde „secretul”
Fotografii din intimitatea Cristinei Ich. Familia Pițurcă nu a mai putut ascunde „secretul”

Fotografii din intimitatea Cristinei Ich. Familia Pițurcă nu a mai putut ascunde „secretul”

Cristina Ich a promis că nu va posta imagini cu copilul său, dar ușor, ușor, și-a încălcat cuvântul, micuțul fiind o bucurie mult prea mare pentru a „nu-l împărtăși” cu fanii din mediul online.

După mai multe luni în care soțul Cristinei Ich, Alex Pițurcă „nu a avut voie” să posteze imagini cu micuțul, acesta a primit acceptul pentru a-l împărtăși pe băiețel cu restul faniilor din mediul online, scrie Cancan.

„Ți-a dat voie Cristina sa îl arați??????”, a fost hazlia întrebare, în timp ce multe alte mesaje au fost admirative și cu urări de bine. „Ce copiii frumosi face Ich!!”, „Cel mai dulce, sa va trăiască și sa fiți fericiți împreună toată viata”, ”Foarte foarte frumos seamănă cu amândoi”, „Dumnezeu sa îl binecuvânteze”, „Doamne cât seamănă cu Cris, așa frumusețe!😍😍❤️ Sa fie sănătos și fericit!”, sunt câteva dintre ele.

Christina a postat mai multe fotografii cu Noah, iar la un moment dat le-a transmis prietenilor că este ultima apariție a micuțului.

„E foarte greu să mă abțin să nu-l postez! Dar trebuie să recunosc că este mândria mea! Gata, ultima”, a scris Christina Ich pe poza băiețelului.