Evenimentul Zilei > Actualitate > Fotografii din „epoca de aur” a călătoriilor cu avionul. Nici nu vă imaginaţi cum erau TRATAŢI pasagerii | GALERIE FOTO
Fotografii din „epoca de aur” a călătoriilor cu avionul. Nici nu vă imaginaţi cum erau TRATAŢI pasagerii | GALERIE FOTO

Fotografii din „epoca de aur” a călătoriilor cu avionul. Nici nu vă imaginaţi cum erau TRATAŢI pasagerii | GALERIE FOTO

Cu siguranţă au existat momente când aţi fost dezamăgiţi de mâncarea cu care aţi fost servit în avion în timpul unui zbor lung, momente când e posibil să vă fi dorit să fiţi transportat înapoi în timp, în urmă cu jumătate de secol, în “epoca de aur” a meselor copioase servite la înălţime.

O colecţie impresionantă de imagini realizată la bordul avioanelor companiei Scandinavian Airlines, între anii 1950 – 1980, arată cum pasagerii servesc preparate fine, precum caviar, homar sau prăjituri cu cremă. Şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, însoţitorii de bord, alături de bucătar, pregătesc preparatele în faţa lor. Descoperiţi în galeria foto cum arătau mesele călătorilor din acea vreme.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.